Κώστας Καραφώτης - Κάτια Μάνου: Βίντεο, φωτογραφίες και ο πρωτότυπος πρώτος χορός από τον γάμο τους

27.05.2024
Κώστας Καραφώτης - Κάτια Μάνου: Βίντεο, φωτογραφίες και ο πρωτότυπος πρώτος χορός από τον γάμο τους
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
Ο Κώστας Καραφώτης και η αγαπημένη του, Κάτια Μάνου παντρεύτηκαν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Ύστερα από δύο χρόνια κοινής πορείας ο δημοφιλής τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame Story και η γυμνάστρια σύντροφός του ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιων Θεού και ανθρώπων.

Το απόγευμα της Κυριακής (26/05) ο Κώστας Καραφώτης και η Κάτια Μάνου παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης, παρουσία συγγενών και στενών φίλων και συνεργατών.

Μεταξύ αυτών και η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία συνοδευόταν από τη μεγαλύτερη κόρη της, Άννα Μαρία.

Preview

Preview

Στην ανάρτηση που έκανε η δημοφιλής γυμνάστρια στέλνοντας τις ευχές στο νιόπαντρο ζευγάρι μοιράστηκε και την όμορφη στιγμή όπου η νύφη συνάντησε τον γαμπρό, ενώ νωρίτερα είχε φτάσει στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

nyfiko3.jpg

Στενή συνεργάτης και φίλη του γαμπρού, η Πέγκυ Ζήνα δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά.

1_210.png

Η Ελένη Πετρουλάκη πάντως, έδωσε εικόνες και από το γλέντι που ακολούθησε του μυστηρίου και μεταξύ αυτών και ένα βίντεο από τον πρώτο χορό των νεονύμφων, έναν χορό που ήταν πολύ διαφορετικός από τους συνηθισμένους.

«Η ζωή μου αρχίζει μες στα χέρια σου, ήμουν αγέννητη ως τα χτες» τραγουδά η Ρένα Κουμιώτη και ιδού το στιγμιότυπο από τον πρωτότυπο, αλλά γεμάτο τρυφερότητα, χορό.

Μετά το ζευγάρι, ανέβηκαν στην πίστα και οι καλεσμένοι. Δεδομένης της επαγγελματικής «διαστροφής» της νύφης που είναι συνάδελφος της Ελένης Πετρουλάκη είχαμε ένα cardio session με νυφικό και τουαλέτες!!

Να ζήσουν.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.05.2024 - 16:26