Olivia Hussey: Η Παναγία του Zeffirelli έχει γενέθλια - Πόσων ετών γίνεται και η ανάρτηση της κόρης της

17.04.2024
Olivia Hussey: Η Παναγία του Zeffirelli έχει γενέθλια - Πόσων ετών γίνεται και η ανάρτηση της κόρης της
Το Πάσχα πλησιάζει και ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ θα προβληθεί και φέτος τις Άγιες Μέρες.

Η εμβληματική Παναγία του Franco Zeffirelli γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1951 και φέτος συμπληρώνει 73 χρόνια ζωής. Η πρώτη που της ευχήθηκε διαδικτυακά ήταν η κόρη της, India Isley η οποία της αφιέρωσε μία ανάρτηση.

Preview

Σε αυτή η 30χρονη ηθοποιός μοιράστηκε τρεις φωτογραφίες της μητέρας της και μερικά τρυφερά λόγια. «Χρόνια πολλά όμορφη και υπέροχη μαμά. Δεν θα μπορούσα να σ' αγαπήσω περισσότερο ακόμη κι αν προσπαθούσα. Είμαι τόσο περήφανη για σε΄να, δυνατή γυναίκα», γρα΄φει.

Preview

{https://www.instagram.com/p/C52sKrfODWT/?img_index=1}

Η India, κόρη της Hussey με τον τρίτο της σύζυγο, μουσικό David Glen Eisley είναι σήμερα 30 ετών και ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της στην υποκριτική, παρότι για κάποια χρόνια είχε βάλει την καριέρα της σε παύση καθώς θέλησε να στηρίξει τη μητέρα της. H Olivia Hussey διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο του μαστού το 2016 -η πρώτη ήταν το 2008. Βγήκε νικήτρια και τις δυο φορές!

Στη φωτογραφία κάτω ένα σπάνιο στιγμιότυπο της ηθοποιού με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά της. Εκτός από την India, η Hussey έχει και δυο γιους, τον Alexander Martin (51), καρπός του έρωτα της ηθοποιού με τον πρώτο της σύζυγο, Dean Paul Martin και τον 41ός ετών Maximillian, από τον γάμο της με τον ιάπωνα pop star Akira Fuse.

{https://www.instagram.com/p/Br9cDkbHtV0/}

Περισσότερα για τους τρεις συζύγους (ο ένας τους γιος θρύλου του Hollywood), τα τρία παιδιά, τον καρκίνο και την αγοραφοβία της Παναγίας του Zeffirelli ΕΔΩ.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.04.2024 - 13:57