Λευτέρης Χαρίτος: Η δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο - Είναι ηθοποιός και συμμετέχει σε «απέναντι» σίριαλ

28.03.2024
Λευτέρης Χαρίτος και Σμαράγδα Αδαμοπούλου
Λευτέρης Χαρίτος και Σμαράγδα Αδαμοπούλου Photos: NDP Photo Agency
Ο σκηνοθέτης της Μάγισσας και η ηθοποιός παρακολούθησαν μαζί στην πρεμιέρα της παράστασης «Ονειρόδραμα» στο Εθνικό Θέατρο.

Ο Λευτέρης Χαρίτος, τον οποίο γνωρίσαμε ευρύτερα μέσα από τη δουλειά του στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 (2019 - 2021) και αγαπήσαμε εκ νέου φέτος μέσα από τη Μάγισσα του ίδιου καναλιού δε λέει πολλά για τα προσωπικά του.

Είναι γνωστό, ωστόσο, πως η 14χρονη σχέση του με τη Μαρκέλλα Γιαννάτου έληξε τον Απρίλιο του 2023, μόλις μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της ηθοποιού. Για την ιστορία, η κόρη του πρώην ζευγαριού γεννήθηκε τον περασμένο Ιούνιο και οι δύο πρώην σύντροφοι διατηρούν μια άψογη σχέση μεταξύ τους καθώς φέτος συνεργάζονται και στη Μάγισσα.

Όλο αυτό τον καιρό, όμως, φαίνεται ότι ο Λευτέρης Χαρίτος βρίσκεται σε άλλη αγκαλιά. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η γνωριμία του σκηνοθέτη με τη νεαρή ηθοποιό Σμαράγδα Αδαμοπούλου στάθηκε μοιραία. Η δυνατή μεταξύ τους χημεία, σε συνδυασμό με την κούραση των χρόνων που ίσως βάραιναν τη σχέση του με τη Γιάννάτου λειτούργησαν ως καταλύτης και από εκείνη τη στιγμή το νέο ζευ΄γαρι παραμένει αχώριστο.

Τον πρώτο καιρό οι δύο τους λέγεται ότι κράτησαν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ ενώ τώρα, σιγά σιγά πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις, χωρίς, όμως να έχουν ποζάρει μαζί ακόμη, όπως συνέβη και στην πρόσφατη πρεμιέρα.

Η Σμαράγδα Αδαμοπούλου πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του ΣΚΑΪ, οι Πανθέοι (έχει τον ρόλο της Ματούλας, της αδελφής της Πέλλας που βρίσκεται στην εξορία για τα φρονήματά της) ενώ συνεχίζει τη συνεργασία της με τον Alpha και τον Παράδεισο των Κυριών στον ρόλο της Κούλας (στη φωτογρα΄φια κάτω μαζί με τη συνάδελφό της, Δέσποινα Τσούτσα).

Η Σμαράγδα Αδαμοπούλου στο FTHIS.GR: Ο ρόλος στους "Πανθέους" και η ιστορία πίσω από την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική | fthis.gr

Σμαράγδα Αδαμοπούλου - Znews

Επιστρέφοντας στην πρεμιέρα στο Εθνικό πάντως, ο Λευτέρης Χαρίτος πόζαρε και με μία από τις φετινές του πρωταγωνίστριες στη Μάγισσα, την πάντα λαμπερή, Κατερίνα Λέχου.

45_3.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 28.03.2024 - 16:10