Πέτρος Κόκκαλης: Η τρυφερή, δημόσια αναφορά στη Δήμητρα Ματσούκα και το ενδεχόμενο να είχαν παιδιά

28.03.2024
Πέτρος Κόκκαλης: Η τρυφερή, δημόσια αναφορά στη Δήμητρα Ματσούκα και το ενδεχόμενο να είχαν παιδιά
Photo: NDP Photo Agency
Φρεσκοπαντρεμένοι και σούπερ ευτυχισμένοι ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα.

Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύτηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο ύστερα από 7 χρόνια σχέσης και, παρότι πολύ διακριτικοί αμφότεροι, δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους.

Την Τετάρτη 27/3 το βράδυ, ο ευρωβουλευτής βρέθηκε καλεσμένος της Έλενας Παπαβασιλείου στην εκπομπή EQ στο Action 24 και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον έγγαμο βίο ενώ σχολίασε και τη δήλωση της συζύγου του πως αν είχαν γνωριστεί νωρίτερα, θα ήθελε μαζί του ένα παιδί.

«Η ζωή πριν και μετά τον γάμο, σε επίπεδο πρακτικό, είναι η ίδια. Είμαστε μαζί 7 χρόνια πια με τη Δήμητρα, αποφασίσαμε να παντρευτούμε για να ενωθούμε στο μυστήριο αυτό και δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας. Έχει αλλάξει μια αίσθηση πως ίσως αυτή η διαδικασία κάνει τη σχέση μας πλουσιότερη», είπε ο Πέτρος Κόκκαλης με πραγματική συγκίνηση.

Δήμητρα Ματσούκα: Η μία και μόνη ανάρτηση που έκανε για τον γάμο της είχε ιδιαίτερη σημασία

«Είχα δει να μιλάει πολύ τρυφερά σε μια συνέντευξη και να είχε δηλώσει μέχρι και “αν είχα γνωρίσει αυτόν τον άνθρωπο νωρίτερα, μπορεί να είχα κάνει μαζί του και παιδί”», συνέχισε η δημοσιογράφος υπογραμμίζοντας πως αυτό δηλώνει ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο πίστης στη σχέση. «Είναι κάτι που ίσως, αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω, που δεν γυρνάει, θα το επιθυμούσατε και εσείς;» ρώτησε στη συνέχεια.

«Σίγουρα αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω, όμως δεν γυρνάει», απάντησε ο κύριος Κόκκαλης μιλώντας με τεράστιο θαυμασμό για τη σύζυγό του, εξηγώντας, όμως, ίσως έμμεσα και το πώς εξελίχθηκαν οι ζωές τους. «Η Δήμητρα είναι και αυτή ένας άνθρωπος που δουλεύει πάρα πολύ, έχει κάνει μια καταπληκτική καριέρα σε όλα αυτά τα χρόνια και έχει μια πορεία, μια διάρκεια, μια τεράστια γκάμα στην τέχνη της. Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω ίσως όλα να ήταν διαφορετικά. Τι να σας πω, τώρα, ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω», κατέληξε.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.03.2024 - 14:30