Χρήστος Μάστορας: Το τρυφερό βίντεο που αφιέρωσε στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και το ζεύγος Παπανδρέου - Λιάνη

15.02.2024
Χρήστος Μάστορας: Το τρυφερό βίντεο που αφιέρωσε στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και το ζεύγος Παπανδρέου - Λιάνη
Φουλ ερωτευμένο το ζευγάρι αντάλλαξε βαλεντινίστικες ευχές και μέσω social media. Ειδικά με το βίντεο που έφτιαξε εκείνος... «λιώσαμε»!

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ζευ΄γαρι πάνω από χρόνo πια, αν και τα «φανερώματα» έγιναν τον περασμένο Απρίλιο κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στο Ντουμπάι, όταν ήρθε και η πρώτη κοινή φωτογραφία στο Instagram.

Με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων οι δυο τους αφιέρωσαν ο ένας στον άλλο τρυφερές εικόνες μέσω stories.

Το μοντέλο μοιράστηκε δυο βίντεο με την προτροπή «Ερωτευτείτε γιατί χανόμαστε». Στο πρώτο βλέπουμε τους δυο τους να αστειεύονται παίζοντας στον φακό και στο δεύτερο μερικές γλυκύτατες κοινές τους στιγμές.

O τραγουδιστής κοινοποίησε ένα απίστευτα ρομαντικό βίντεο που έφτιαξε για την αγαπημένη του υπό τους ήχους του εμβληματικού She του Charles Aznavour. Δεν χρειαζόταν να πει τίποτα άλλο και αν κρίνουμε από μία φωτογραφία που μοιράστηκε η αγαπημε΄νη του, έστειλε και την απαραίτητη ανθοδέσμη/ανθοπωλείο μαζί με την αγάπη του!

Preview

Πριν φτάσει στη δημοσίευση αυτή, όμως, ο frontman του συγκροτήματος Melisses είχε μοιραστεί μία «άσχετη» (θα έλεγε κανείς) φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου και της Δήμητρας Λιάνη τον πρώτο καιρό της πολύσυζητημένης σχέσης τους, τρολάροντας (προφανώς) τη μέρα! Χρόνια πολλά, ωστόσο!

56_10.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 15.02.2024 - 13:44