Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Η κόρη τους έγινε 9 ετών και τη γιόρτασαν με τούρτα υπερπαραγωγή

15.02.2024
Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Η κόρη τους έγινε 9 ετών και τη γιόρτασαν με τούρτα υπερπαραγωγή
Η δεσποινίς Ελένη Πασχαλίδου γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια απίθανη τούρτα.

Από το 2015 και μετά η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος δε γιορτάζουν μόνο τον Άγιο Βαλεντίνο στις 14 Φεβρουρίου, αλλά και τα γενέθλια της μοναχοκόρης τους, η οποία φέτος έγινε 9 ετών!

Φωτογραφία της ίδιας δεν είδαμε αλλά η περήφανη μαμά μοιράστηκε μία εικόνα από την τούρτα που είχαν ετοιμάσει στην εορτάζουσα, η οποία, προφανώς, αγαπά πολύ τα άλογα.

Ένα «Ε» σε μια καρδούλα, τα κεράκια και ένα απίθανο, ολοζώντανο κεφάλι λευκού αλόγου στην τούρτα με την ευχή γραμμένα με φουλ του ροζ: «Το βαλεντινίστικο κορίτσι μου έγινε 9». Χρόνια πολλά.

1_76.jpg

Ο Αντώνης Ρέμος λατρεύει την Ελένη του και μοιράζεται, που και που, φωτογρα΄φιες της στα social media, πάντα διακριτκά, βέβαια, όμως σε παλιότερη συνέντευξή του είχε εκφράσει τη λύπη του για τη μεγαλύτερη ατυχία της μικρούλας.

{https://www.instagram.com/p/CkLlklHtCmd/}

Σε συνέντευξη Τύπου ενόψει της συνεργασίας του με την Καίτη Γαρμπή τον Νοέμβριο του 2022, ο τραγουδιστής δέχτηκε ερώτηση δημοσιογράφου που θέλησε να μάθει σε ποιον μοιάζει η Ελένη και βιάστηκε να απαντήσει η Καίτη Γαρμπή. «Είναι ο Αντώνης Ρέμος με μαλλιά», είπε η τραγουδίστρια και στη συνέχεια με ειλικρίνεια -αλλά και χιούμορ- εκείνος μοιράστηκε τον πόνο του λέγοντας πως αυτή είναι η μεγαλύτερη ατυχία της Ελένης: «Να έχει μητέρα την Υβόννη και να μοιάζει με μένα». «Έχει και από την Υβόννη, το σώμα, και στο πρόσωπο», έσπευσε να τον «παρηγορήσει» η Καίτη Γαρμπή, με τον Αντώνη Ρέμο να στεναχωριέται ακόμη και για το χρώμα ματιών της μικρής που είναι το δικό του αντί το πράσινο γαλάζιο της μητέρας της!

ΟΑντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβρη του 2019 ύστερα από οκτώ χρόνια σχέσης και ενώ είχε προηγηθεί ο πολιτικός τους γάμος πριν από 3 χρόνια, όταν γεννήθηκε και η κόρη τους, Ελένη. Η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι από εκείνη τη μέρα.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.02.2024 - 13:09