Διονύσης Σχοινάς: Η επική απάντηση στην ερώτηση πώς είναι να ποθεί ακόμη την Καίτη Γαρμπή

29.12.2023
Διονύσης Σχοινάς: Η επική απάντηση στην ερώτηση πώς είναι να ποθεί ακόμη την Καίτη Γαρμπή
Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή είναι ζευγάρι τα τελευταία 25 χρόνια και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μάθει πώς γίνεται να ποθείς την ίδια γυναίκα ύστερα από τόσα χρόνια.

Καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή του χρόνου στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου ο Διονύσης Σχοινάς και εκτός από τα τραγούδια του μοιράστηκε και μία ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον παρουσιαστή.

«Το 2023 μου αφήνει γλυκόπικρη γεύση, έγιναν διάφορα πράγματα», είπε στην αρχή ο τραγουδιστής τονίζοντας πως παρά το ότι δεν είναι τόσο ευχάριστα τα πράγματα θέλει όλος ο κόσμος να περνάει καλά και τα επόμενα χρόνια να έρθει η «άνοιξη», ενώ εξήγησε πως «φέτος η Καίτη δεν δουλεύει φέτος από επιλογή».

Ο Διονύσης Σχοινάς έχει γενέθλια και η Καίτη Γαρμπή τον αποθεώνει με τα πιο τρυφερά λόγια

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον γιο τους, Δημήτρη, που ακολουθεί τα μουσικά τους βήματα. «Δεν είναι η καλύτερη δεκαετία για να ασχοληθεί κάποιος με τη μουσική, αλλά δεν μπορώ να κόψω τα όνειρα του παιδιού μου», είπε συγκεκριμένα ενώ ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει καλύτερη χροιά στην Ελλάδα από της Καίτης».

Μιλώντας για τη σχέση του με την Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς παραδέχτηκε πως δεν έχει κοιτάξει ποτέ το κινητό της.

«Πώς είναι να είσαι ερωτευμένος και να ποθείς τον άλλον σεξουαλικά και να θες να τον πας στο κρεβάτι; Πώς γίνεται αυτό μετά από 25 χρόνια;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και η απάντηση παίρνει... χειροκρότημα!

«Γίνεται όταν δεν είσαι όλη τη μέρα μαζί με τον άλλον. Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια με τον άλλον, πρέπει να μου λείπεις. Δεν θεωρούμε δεδομένο τον άλλον και δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Θα πάω στα φιλαράκια μου, θα πάω στην Επίδαυρο και θα κάτσω 2 μέρες μόνος μου και να ψαρέψω. Είναι γκομενικό ακόμα το πράγμα, δεν είναι γάμος. Δόξα τω θεώ τη θέλω και με θέλει τρελά!».

Η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει στο πρόσωπό της

Ιδού όλη η συνέντευξη του Διονύση Σχοινά στον Γιώργο Λιάγκα.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.12.2023 - 17:04