Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποχαιρετά το 2023 από την παραλία -Η απίθανη φωτογραφία

29.12.2023
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποχαιρετά το 2023 από την παραλία -Η απίθανη φωτογραφία
Λατρεύει τη γυμναστική (γενικότερα) και το beach volley (ειδικότερα) η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η τελευταία φωτογραφία του χρόνου είναι, φυσικά από μια τέτοια δραστηριότητα.

Δυο μέρες πριν από το τέλος του 2023 και τα social media γέμισαν από αποχαιρετισμούς και resolutions.

Η ανάρτηση που κάνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου για να αποχαιρετήσει τη χρονιά που φεύγει έρχεται με μια φωτογραφία από την παραλία και φέρνει αισιοδοξία με τα λόγια με τα οποία επιλέγει να τα συνοδεύσει.

Γιατί πρέπει να εστιάσεις σε συνήθειες αντί σε αποφάσεις το νέο έτος

«Ένας χρόνος ακόμη που αποδρομεί. Τι έφερε? Τι πήρε? Τι αφήνει? Ελπίζω αν μη τι άλλο, μαθήματα. Ούτως ή άλλως και οι άβολες καταστάσεις που βιώσαμε ο καθένας στην προσωπική του διαδρομή, μέρος του Θεϊκού σχεδίου είναι. Μήπως ο χρόνος είναι τελικά ο ιστός του Θεού? Εκεί που οι άνθρωποι προσπαθούμε να αφήσουμε το δικό μας αποτύπωμα? Αρκεί να θυμόμαστε πως και το πιο απαλό άγγιγμα αυτού του Θεϊκού ιστού προκαλεί δονήσεις που αντηχούν μέσα στους αιώνες....
Ας εκπέμψουμε θετικές δονήσεις-με σκέψεις και πράξεις- εκεί στο συναπάντημα του '23 με το '24, για να έχει ελπίδα η ανθρωπότητα.... Καλή Πρωτοχρονιά!», διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού:

{https://www.instagram.com/p/C1bffnMMcEM/}

Τελευταία τροποποίηση στις 29.12.2023 - 14:16