Άννα Βίσση: Στο γήπεδο με τους εγγονούς της και η selfie με τον Γιάννη Στάνκογλου

29.12.2023
Άννα Βίσση: Στο γήπεδο με τους εγγονούς της και η selfie με τον Γιάννη Στάνκογλου
Φανατική οπαδός του τριφυλλιού η Άννα Βίσση παρακολούθησε τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας με τον Ερυθρό Αστέρα μαζί με τα εγγόνια της.

Στο γήπεδο με τους εγγονούς της, Νέστορα και Νικόλα βρέθηκε την Πέμπτη το βράδυ η Άννα Βίσση και μετά τον αγώνα, οι τρεις τους πόζαραν σχεδόν με όλους τους παίκτες. Μαζί τους και πατάρας των παιδιών και πρώην σύζυγος της κόρης της τραγουδίστριας, Σοφίας Καρβέλα, Θανάσης Πανουργίας.

1_66.jpg

4_11.png

Η Άννα Βίσση έγινε 66 ετών και οι ευχές που δίνει στον εαυτό της αποτελούν έμπνευση

6_25.png

Η γιαγιά Άννα Βίσση λατρεύει τα εγγόνια της τα οποία ζουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη με τη μητέρα τους. Μέσα στον χρόνο, όμως, όλοι ταξιδεύουν μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής και δε χάνουν την πολύτιμη επαφή τους.

Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα τα "σπάνε" στο TikTok και μας φτιάχνουν τη διάθεση

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η οικογένεια (χωρίς τη Σοφία, όμως) πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα και, όπως φαίνεται από τα stories που μοιράστηκε η τραγουδίστρια, το απόλαυσαν πολύ.

2_39.jpg4_20.jpg

Στο γήπεδο εκείνη τη μέρα και οΓιάννης Στάνκογλου ο οποίος μοιράστηκε και μία selfie με την Άννα Βίσση, με την οποία, προφανώς μοιράζονται το ίδιο πάθος για το.... τριφύλλι!

{https://www.instagram.com/p/C1aSnFENOfB/}

Τελευταία τροποποίηση στις 29.12.2023 - 11:05