Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Η είσοδος στη δεξίωση, τα μπαλόνια και η κόρη τους [photos & video]

16.09.2018
Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Η είσοδος στη δεξίωση, τα μπαλόνια και η κόρη τους [photos & video]
Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε και το διαδίκτυο έχει γεμίσει εικόνες από την εντυπωσιακή δεξίωσή τους.

Στο κτήμα ενός από τους τέσσερις κουμπάρους τελέστηκε ο γάμος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, του προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά.

Οι εικόνες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στα social media εντυπωσιάζουν, με πρώτες και καλύτερες αυτές της νύφης, που φόρεσε ένα κομψότατο νυφικό που σχεδίασε η ίδια!

Λιτή και πανέμορφη, η Υβόννη έλαμπε στο πλευρό το Αντώνη της, σε μια τελετή που σφράγιζε τα 8 χρόνια της σχέσης τους με τον καλύτερο τρόπο.

Βέβαια δεν ήταν μόνοι. Την ευτυχία τους συμπλήρωνε με τον καλύτερο τρόπο η 3 ετών κόρη τους, Ελένη, η οποία στάθηκε δίπλα τους ως παρανυμφάκι και κέρδισε τις εντυπώσεις!!

Διάβασε κι αυτό: Δεν παντρεύεται μόνο ο Ρέμος σήμερα - Έχουμε κι άλλον "τραγουδιστικό" γάμο

Αφού τελείωσε η τελετή μάλιστα, το τελετούργικό θέλησε τους νιόπαντρους να μπαίνουν μέσα σε μια βάρκα και να ταξιδεύουν στη λίμνη, μαζί με την κόρη τους και η εικόνες ήταν πραγματικά πολύ γλυκιές!!!

Αυτό το διάβασες; Υβόννη Μπόσνιακ: Η φωτογραφία που μοιράστηκε λίγο πριν ντυθεί νυφούλα

Την ώρα που μπήκαν στη βάρκα οι νεόνυμφοι, όλοι οι καλεσμένοι άφησαν στον ουρανό από ένα λευκό μπαλόνι που κρατούσαν στα χέρια τους, το καθένα από τα οποία είχε επάνω του το αρχικό τους.. Φαντασμαγορικό!!!!

Λίγο αργότερα και ενώ οι καλεσμένοι είχαν πάρει τη θέση τους, το ζευγάρι έφτασε στον χώρο της δεξίωσης υπό τους ήχους της μεγάλης επιτυχίας του Αντώνη, "Μέχρι το τέλος του κόσμου" και έγινε... χαμός!

Η δε νύφη, μοιράστηκε μέσα από τα stories της την πρώτη φωτογραφία της στην αγκαλιά του αγαπημένου της με τη λεζάντα "Just Married".

Από το νυφικό τραπέζι είδαμε ακόμη μία φωτογραφία στον λογαριασμό της κουμπάρας και κολλητής της νύφης, Μαρίας Μπεκατώρου, όπου βλέπουμε την ίδια κοντά στο ζευγάρι και τον Γιάννη Παπαλέκα, έναν ακόμη από τους τέσσερις κουμπάρους...