Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο τους

15.09.2018
Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο τους
Πανευτυχείς, χαμογελαστοί κι ερωτευμένοι. Η δε νύφη, μια κούκλα!! !

Και έσονται δύο εις σάρκαν μίαν! Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος ενώθηκαν πριν από λίγο με τα δεσμά και του θρησκευτικού γάμου. Ο πολιτικός είχε προηγηθεί, όπως και η γέννηση της κόρης τους, Ελένης, πριν από τρία χρόνια.

Η πρώτη φωτογραφία κυκλοφόρησε από το Protothema.gr και σε αυτή φαίνεται το ζευγάρι και οι δυο από τους τέσσερις κουμπάρους

Η νύφη ξεχωρίζει για την κομψότητά της όπως και η κουμπάρα Μαρία Μπεκατώρου. Το νυφικό, για την ιστορία, σχεδίασε η ίδια η νύφη!

Αυτή την ώρα το μυστήριο έχει τελειώσει και οι 350 καλεσμένοι του ζεύγους ετοιμάζονται για το "πάρτι" της ζωής τους. Τόσα διάσημα ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ -και όχι μόνο- μαζεμένα μαζί, έχουμε χρόνια να δούμε!

Γιάννης Πάριος, Αννα Βίσση, Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη, Γιώργος Μαζωνάκης, Δέσποινα Βανδή,Ντέμης Νικολαΐδης, Βασίλης Καρράς, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Τάμτα, Ελένη Φουρέιρα, Καίτη Γαρμπή, Διονύσης Σχοινάς, Ελενα Παπαρίζου, Μέλισσες, Στέλιος και Αγγελος Διονυσίου, Λάμπης Λιβιεράτος... μέχρι και ο Eros Ramazzotti λέγεται ότι θα δώσει το "παρών".

Διάβασε κι αυτό: Δεν παντρεύεται μόνο ο Ρέμος σήμερα - Έχουμε κι άλλον "τραγουδιστικό" γάμο

Αλλά και από τον επιχειρηματικό κόσμο έχουμε "τρανταχτά¨ ονόματα:

Μαριάννα Λάτση, Πάρις Κασιδόκωστας, Θόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, Βαρδής και Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Δημήτρης Μελισσανίδης ανάμεσα στους καλεσμένους.