Χρήστος Μάστορας: Η ανάρτηση - χείμαρρος για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα

15.02.2024
Χρήστος Μάστορας: Η ανάρτηση - χείμαρρος για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα
Στο νοσοκομείο βρέθηκε πρόσφατα ο Χρήστος Μάστορας και θέλησε να μιλήσει για την περιπέτειά του δημόσια.

Μία μέρα μετά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μέρα την οποία αφιέρωσε (διαδικτυακά) στη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφω΄νη, ο frotman του συγκροτήματος Melisses έκανε μία πολύ ιδιαίτερη, για τα δεδομένα του, ανάρτηση.

Αρχικά να θυμήσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο Χρήστος Μάστορας αρρώστησε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί εξ ου και να αναβληθούν οι sold out προγραμματισμένες εμφανίσεις του συγκροτήματος στο Enastron, μαζί με τον Σάκη Ρουβά. Αιτία, μία ιογενής λοίμωξη στα μάτια, μία ασθένεια για την οποία, σήμερα μιλά με κάθε λεπτομερεια.

Προφανώς ενοχλημένος από πράγματα που ειπώθηκαν για εκείνον τον καιρό που έλειπε παλεύοντας για την υγεία του, ο Χρήστος Μάστορας, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή του Enastron.

«Συνήθως αδιαφορώ για το τι λέγεται για μένα γιατί έχω ένα πολύ δυνατό στενό κύκλο ανθρώπων που με αγαπούν και τους αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και για εκείνους είμαι ο Χρήστος ο Χρηστάρας ο Χρηστάκης που πάντα ήξεραν. Για την οικογένειά μου πεθαίνω για τους φίλους μου που τους έχω από μικρό παιδί πεθαίνω και πεθαίνουν κι αυτοί για μένα. Έχουμε μια μικρή φυλή, ο ένας είμαστε για τον άλλον», ξεκινά την ανάρτησή του ο τραγουδιστής τονίζοντας πως αυτό τον κάνει τόσο ελεύθερο στα επαγγελματικά του και τόσο ανθεκτικό στην κριτική του κόσμου, στις απόψεις του κόσμου για εκείνον. «Ή μάλλον για τον τύπο που λέγεται Μάστορας», λέει συγκεκριμένα και συνεχίζει.

«Ακούω κατά καιρούς διάφορες φήμες και έτυχε να ακούσω και τώρα κάποιες άλλες που δεν τιμούν οποίους τις διαδίδουν οπότε θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τις δύο δύσκολες τελευταίες εβδομάδες. Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι όμως για να Μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα. Αιτία ο κοβιντ ο άτιμος… Ψάξτε το. Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτό τον καιρό και να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί.. Εγώ μπήκα στο νοσοκομείο και είχα την πιο απίστευτη γιατρό την Δήμητρα Π. να με προσέχει σε κάθε βήμα. Είμαι καλά τώρα όποτε πάμε γερά», ολοκληρώνει ο τραγουδιστής και στην ανάρτηση βλέπουμε φωτογραφίες του ίδιου αλλά και των εξετάσεών του, όπως και πληροφορίες για την ασθένεια την ίδια.

56_11.jpg

{https://www.instagram.com/p/C3XgPC1toNQ/?img_index=1}

Οι ευ΄χες για καλή αναρρωση και «σιδερένια» υγεία από εδώ και πέρα γεμίζουν τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση και οι φανς θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν σύντομα επί σκηνής και πάλι.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.02.2024 - 14:23