Γενέθλια για τη Δήμητρα Βαμβακούση: Η τρυφερή ανάρτηση του Ντάνου και τα μεταξύ τους σχόλια

27.12.2023
Γενέθλια για τη Δήμητρα Βαμβακούση: Η τρυφερή ανάρτηση του Ντάνου και τα μεταξύ τους σχόλια
Photos: NDP Photo Agency
Περιμένοντας την άφιξη της κόρης τους, η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος γιόρτασαν μία άλλη ξεχωριστή μέρα.

Γιορτινές μέρες και γενέθλια για τη Δήμητρα και τον Γιώργο λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά. 27 ετών έγινε εκείνη και εκείνος της ευχήθηκε και διαδικτυακά μέσα από ένα story.

Μία φωτογραφία τους από την πρόσφατη συμμετοχή τους στην εκπομπή Σπίτι με το Mega για την παραμονή Χριστουγέννων μοιράστηκε ο Ντάνος και η ευχή για την αγαπημένη του ήταν μέσα στα... μέλια!

«Χρόνια σου πολλά Άγγελέ μου» και τα είπε όλα!

1_130.png

«Χαζεύοντας» λίγο στα social media τους, βέβαια, είναι εμφανές ότι οι δυο τους απολαμβάνουν να επικοινωνούν και διαδικτυακά και ιδού δυο πρόσφατα παραδείγματα.

Με μία ανάρτησή της η Δήμητρα ενημέρωσε τους followers της για μια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της ποζάροντας μαζί με τον hair stylist της που έχει το ίδιο επίθετο με τον τον σύζυγο΄ της, o οποίος της σχολίασε την ανάρτηση, αλλά απάντησε και σε δικό της σχολιο που ακολούθησε ως εξής:

1_131.png

{https://www.instagram.com/p/C1KrPrAMmOF/}

Λίγες μέρες νωρίτερα η Δήμητρα είχε μοιραστεί δυο φωτογραφίες της στις οποίες και πάλι ο Ντάνος είχε αντιδράσει με αγάπη και εκείνη απάντησε επίσης, παιχνιδιάρικα.

5_26.png

{https://www.instagram.com/p/C07NS12sNJp/}

Τελευταία τροποποίηση στις 27.12.2023 - 13:02