Mariah Carey: Το νέο ρεκόρ, ο χωρισμός και τα παιδιά της που δεν αντέχουν άλλο ΑΥΤΟ το τραγούδι

27.12.2023
Mariah Carey: Το νέο ρεκόρ, ο χωρισμός και τα παιδιά της που δεν αντέχουν άλλο ΑΥΤΟ το τραγούδι
Κάπως παράξενα έντονα τελειώνει το 2023 για τη διάσημη τραγουδίστρια.

Τα Χριστούγεννα είναι, χωρίς αμφιβολία, η σεζόν της. Η Mariah Carey είναι η «βασίλισσα των γιορτών» με την επιτυχία της «All I want for Christmas is you» να έχει συνδεθεί άρρηκτα με τις μέρες αυτές σπάζοντας, μάλιστα το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Τα Χριστούγεννα τυπικά έχουν παρέλθει για φέτος εδώ και δυο μέρες όμως η 54χρονη σταρ δηλώνει πως για εκείνη δεν τελειώνουν ποτέ και υπόσχεται να μοιράζεται γιορτινά ποστ μαζί με τη χαρά της για το γεγονός ότι το εμβληματικό τραγούδι της έσπασε το ρεκόρ του Spotify ως #1 στις λίστες Billboard Hot 100 και Global 200!

{https://www.instagram.com/p/C1VPn6WL80u/}

Βέβαια δεν ευχαριστιούνται όλοι αυτό τον γιορτινό σκοπό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που μέχρι και τον έχουν βαρεθεί. Η Mariah μάλιστα δέχεται ένα «χτύπημα» μέσα από το ίδιο της το σπίτι και συγκεκριμένα από τα δίδυμα παιδιά της, Monroe και Morrocan (Roe και Roc, όπως τα φωνάζει).

Ένα παιχνιδιάρικο βίντεο με τα παιδιά της και έναν φίλο τους μοιράστηκε η Carey και σε αυτά τα βλέπουμε αφενός να εκφράζουν τη δυσφορία τους προς το «ξανά και ξανά» του σκοπού αυτού, αφετέρου να φεύγουν διακριτικά από το πλευρό της διάσημης μαμάς τους όταν εκείνη ξεκινά να τραγουδά και πάλι! Η διάθεση, φυσικά, φουλ στο τρολάρισμα!

{https://www.instagram.com/p/C1Q1E5xICQ5/}

Αυτές οι γιορτές είδαν και τη Mariah single ξανά ύστερα από 7 χρόνια και με τον μέχρι πρότινος σύντροφό της, Bryan Tanaka, μάλιστα να εκδίδει μία επίσημη ανακοίνωση σχετικά, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν τελευταία.

{https://www.instagram.com/p/CqTx6i-vfJG/}

«Αγαπητοί φίλοι και θαυμαστές, με ανάμεικτα συναισθήματα μοιράζομαι αυτή την ενημέρωση σχετικά με τον φιλικό μου χωρισμό από τη Mariah Carey ύστερα από 7 εξωπραγματικά χρόνια μαζί», γράφει ο χορευτής σε ανάρτησή του τονίζοντας πως η απόφαση να βαδίσουν σε χωριστά μονοπάτια ήταν αμοιβαία ενώ διατηρούν με βαθύ σεβασμό και ευγνωμοσύνη τις αναμνήσεις των όσων πέρασαν μαζί.

Η Mariah Carey έγινε Barbie

«Οι αναμνήσεις που δημιουργήσαμε καθω΄ς και οι καλλιτεχνικές συνεργασίες έχουν χαραχτεί στην καρδιά μου για πάντα», γρα΄φει ο Tanaka υπογραμμίζοντας την αφοσίωση της Carey στην οικογένεια και την τέχνη της και ζητώντας παράλληλα διακριτικότητα και απόσταση για την επόμενη φάση στις ζωές τους.

{https://www.instagram.com/p/C1VAlLrPnWM/}

Τελευταία τροποποίηση στις 27.12.2023 - 13:46