Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Καρρά: «Σπάνιας κοπής άνθρωπος… Ζει στην καρδιά μου και τον ευγνωμονώ»

25.12.2023
Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Καρρά: «Σπάνιας κοπής άνθρωπος… Ζει στην καρδιά μου και τον ευγνωμονώ»
Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά είναι γεμάτη βαθιά συγκίνηση, αγάπη, σεβασμό, ευγνωμοσύνη και θρήνο!

Θρηνούν «επώνυμοι» και «ανώνυμοι» θαυμαστές και φίλοι του Βασίλη Καρρά ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παραμονή των Χριστουγε΄ννων 2023 λίγο μετά τα 70ά γενέθλιά του.

Γέμισαν τα social media με συγκινητικά «αντίο» από καρδιάς και ένα από αυτά που ξεχώρισαν ήταν αυτό της Δέσποινας Βανδή, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στο πλευρό του θρυλικού τραγουδιστή και δεν ξεχνά ποτέ τα όσα έμαθε στο πλευρό του.

Μία κοινή τους φωτογραφία από πρόσφατη τηλεοπτική τους συνάντηση μοιράστηκε η τραγουδίστρια και η λεζάντα γέμισε από το συναίσθημά της.

«Με πόση χαρά ξεκίνησε η σημερινή μέρα και με πόση λύπη γέμισε», γράφει η Δέσποινα προσθέτοντας πως δεν μπορεί να βάλει σε τάξη τις σκέψεις της.

«Δίπλα του ξεκίνησα το ταξίδι μου στη μουσική.
Δίπλα του την περίοδο που άρχισε να αγαπιέται από όλη την Ελλάδα εγώ να μαθαίνω τη σκηνή τη νύχτα και το περιτύλιγμα της και παράλληλα να διαβάζω στα καμαρίνια προσπαθώντας να πάρω το πτυχίο.
Με ξεγέλασε με έναν τρόπο.
Με έκανε να πιστεύω πως ο κόσμος της μουσικής είναι γεμάτος με Βασιληδες!
Με τα χρόνια κατάλαβα τη μοναδικότητα του και δεν αναφέρομαι στην ντοπροσυνη της φωνής του ούτε και στα τραγούδια του.
Ο Βασιλης αυτός ο άντρας με αυτό το εκτόπισμα που είχε που λατρευόταν σα ροκ σταρ αυτός που ξεκινούσε με το "καλησπέρα και καλή βραδιά" και τον αποθέωναν όλοι, είχε μια σχεδόν παιδική αθωότητα που τη διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια…Γενναιόδωρος ,με μια αφοπλιστική απλότητα, αληθινός και με πολλή αγάπη για όλους, τον ένοιαζε μόνο η σκηνή κι ο,τι γινόταν πάνω σε αυτήν», γράφει η Βανδή.

«Σπάνιας κοπής άνθρωπος… Ζει στην καρδιά μου και τον ευγνωμονώ για όσα μου έμαθε συνειδητά και ασυνείδητα. Βασιλη… "Γελα μου"…1994…», ολοκληρώνει αναφερόμενη στη μεγάλη επιτυχία που σημάδεψε το ξεκίνημά της. Ένα τραγούδι που υπογράφει στους στίχους και τη μουσική ο Βασίλης Καρράς!

{https://www.instagram.com/p/C1QFlAtswj1/}

Με την αφορμή θυμόμαστε την πιο πρόσφατη κοινή τους ερμηνεία σε αυτό το τραγούδι πριν από 3 χρόνια (2020) στη σκηνή του Just The Two of Us.

{https://www.youtube.com/watch?v=Pot9s0YIsSg&ab_channel=Aetos68}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.12.2023 - 00:35