Kourtney Kardashian - Travis Barker: Το όνομα του γιου τους και πώς το διάλεξαν

17.11.2023
Kourtney Kardashian - Travis Barker: Το όνομα του γιου τους και πώς το διάλεξαν
Δύο εβδομάδες πέρασαν από τη γέννηση του παιδιού τους και ούτε η Kourtney Kardashian ούτε ο Travis Barker έκαναν κάποια ανάρτηση ή κάποιο σχόλιο. Το όνομα του μωρού, όμως, όπως και η ακριβής ημερομηνία της γέννησής του μόλις έγιναν γνωστά.

Η είδηση για την άφιξη του μωρού, που είναι μεν το πρώτο του ζεύγους, αλλά το τέταρτο εκείνης και το τρίτο εκείνου έφτασε στις αρχές του Νοεμβρίου χωρίς, όμως, περισσότερες λεπτομέρειες.

Σήμερα, έχοντας στην κατοχή του το πιστοποιητικό γέννησης του μικρού, το δίκτυο The Blast, αποκαλύπτει αφενός ότι το μωράκι γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου 2023 στο Cedars Sinai Medical Center του Λος Άντζελες, αφετέρου ότι το όνομά του είναι Rocky Thirteen Βarker.

kardash.jpg

Η οικογένεια της Khloe και του Travis έχει πια ακόμη ένα μέλος. Περιμένουμε... επικαιροποιημένη φωτογραφία, λοιπόν!

Σε παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει ο ντράμερ των Blink είχε εξηγήσει πώς το όνομα αυτό, το οποίο «δεν έφευγε από το μυαλό του» για το στερνοπούλι του, προέκυψε ως εξής: «Ο Rocky George έπαιζε κιθάρα για τους Suicidal Tendencies, και το 13 είναι απλά ο σπουδαιότερος αριθμός στην ιστορία», ενώ δεν παρέλειψε να συσχετίσει και την ταινία Rocky του Sylvester Stallone, την οποία χαρακτηρίζει ως «τη σπουδαιότερη ταινία για μποξ, όλων των εποχών».

Πάντως, φωτογραφία του νεογέννητου μπορεί να μην έχουμε ακόμη, όμως η Kourt έκανε ήδη την πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της και αυτή ήταν αφιερωμένη στον σύζυγό της, ο οποίος στις 14 Νοεμβρίου έγινε 48 ετών.

Kourtney και Kim Kardashian: Ο άγριος τσακωμός on camera με «χοντρές» κατηγορίες εκατέρωθεν

«Στον σύζυγό μου, το έτερόν μου ήμισυ, τον καλύτερό μου φίλο, τον εραστή μου, τον μπαμπά του μωρού μας, σε αυτόν που είναι τα πάντα μου... Σου εύχομαι τα πιο όμορφα γενέθλια. Κάνεις πραγματικότητα όλα μου τα όνειρα και νιώθω ευλογημένη που σε έχω πλάι μου. Σ' αγαπώ πέρα από λέξεις, για πάντα», γράφει η 44χρονη Kourtney Kardashian και στις φωτογραφίες βλέπουμε μία σειρά από ημίγυμνες πόζες του ζεύγους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εκείνης.

{https://www.instagram.com/p/CzpHeuKyFc4/}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.11.2023 - 16:57