Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο γιος του «στρώθηκε» στη δουλειά κι εκείνος καμαρώνει

17.11.2023
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο γιος του «στρώθηκε» στη δουλειά κι εκείνος καμαρώνει
Μία νέα φωτογραφία του γιου του που μοιράστηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας έφτιαξε τη διάθεση.

Περήφανος «χαζομπαμπάς» ο «θείος Λεωνίδας», όπως τον αποκαλούν χαρακτηριστικά από την εποχή του MasterChef καμαρώνει δημόσια για τον γιο του, τον 14 μηνών Κίμωνα, ο οποίος φαίνεται ότι έχει ήδη δείξει μια κλήση στα... ηλεκτρονικά!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιάστηκε την πρώτη φωτογραφία με τον γιο του -και ένα ποτήρι μπύρα

Ο γνωστός σεφ που φέτος έχει αναλάβει την παρουσίαση της Φάρμας παίρνει συχνά τον τζούνιορ στη δουλειά και σήμερα ήταν, μάλλον, μία από αυτές τις μέρες, αν κρίνουμε από ένα γλυκύτατο βίντεό του, που μοιράστηκε μέσω stories. Σε αυτό βλέπουμε τον νεαρό στο control της εκπομπής και στέκεται πίσω από μια οθόνη και κονσόλες.

«Τρία, δύο, ένα και πάμε μπαμπά», γράφει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο... countdown και ιδού:

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια περίπου αλλά κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, ακόμη και μετά τν «επισημοποίησή» της με την άφιξη του γιο τους. Εκείνος σεφ (τώρα και παρουσιαστής) εκείνη ηθοποιός και οι δυο τους συνεργάζονται και επαγγελματικά καθώς παρουσιάζουν μαζί μια εκπομπή στο ραδιόφωνο του σεφ, Samano Radio, το οποίο, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος είναι το μεγάλο του πάθος.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.11.2023 - 17:39