Ρούλα Ρέβη: Η συγκινητική ανάρτηση για «τους μικρούς μας φίλους μέσα στα διάφανα κρεβατάκια»

17.11.2023
Ρούλα Ρέβη: Η συγκινητική ανάρτηση για «τους μικρούς μας φίλους μέσα στα διάφανα κρεβατάκια»
Στις 17 Νοεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας και με την αφορμή, η Ρούλα Ρέβη έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Η Ρούλα Ρέβη και ο σύζυγός της, Αποστόλης Τότσικας υποδέχτηκαν τα δίδυμα παιδιά τους στις 9 Σεπτεμβρίου του 2015. Ο Άγγελος και η Ειρήνη είναι σήμερα 8 ετών όμως οι γονείς τους δεν θα ξεχάσουν ποτέ τις δύσκολες ώρες που έζησαν μετά τη γέννησή τους όταν, καθώς ήταν πρόωρα, χρειάστηκε να παραμείνουν για αρκετό καιρό στη θερμοκοιτίδα της ΜΕΝ του μαιευτηρίου.

{https://www.instagram.com/p/Cy6HW3EtYN2/}

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας 2023 λοιπόν, η Ελληνίδα φωτογράφος μοιράστηκε μια φωτογραφία των μωρών της από το χθες μαζί με σκέψεις και συναισθήματα από εκείνες τις στιγμές του 2015, ενώ την ίδια στιγμή στέλνει και ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης σε άλλους γονείς που περνούν τώρα αυτά που πέρασαν εκείνοι τότε.

{https://www.instagram.com/p/CoAF6ZfIwze/}

Ρούλα Ρέβη: Ύστερα από 14 χρόνια κοινής ζωής με τον Αποστόλη Τότσικα αποκαλύπτει το μυστικό που μπορεί να σώσει όλες τις σχέσεις


«Ημέρα προωροτητας 2023.
Απο τον 6 όροφο του Ιασω μέχρι το -2 στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών , οι πρώτες μέρες οι πρώτες σκέψεις τα πρώτα συναισθήματα .
Χαμόγελο που φοράς έξω απο την πόρτα της μονάδας , η καρδιά σου που χτυπάει πιο γρήγορα, η ταχύτητα στο βλέμμα σου όταν πλησιάζεις τη δική σου θερμοκοιτίδα,τη δίκη σου ψυχή. Η αγωνία σου για το γαλα , τα δευτερόλεπτα που περίμενεις την ενημέρωση , η ζυγαριά και οι αριθμοί της , το βάρος του παιδιού σου , η ανάσα του , το αίμα του, και κάθε του κύτταρο μπαίνουν στο δερμα σου φεύγοντας απο εκεί μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναπάς .
Γυρίζεις σπίτι γδύνεσαι και μαζεύεις το γαλα σου το βάζεις στο μπουκάλι και είσαι πάλι εκεί , εκεί να δώσεις κάτι που σου φαίνεται τόσο λιγο εκείνη τη στιγμή ,που είσαι έτοιμη να τα δώσεις όλα, αλλά πρέπει να περιμένεις . Τα συναίσθηματα είναι:
προσωπική αμφισβήτηση στην αρχή , φοβάσαι μήπως έκανες κάτι λάθος- δεν έκανες
Μοναξιά - δεν είσαι μόνη σε σκεφτόμαστε αλήθεια στο λέω και έχεις πάνω απόολους το παιδι σου .
Αγωνία αν θα τα καταφέρετε- θα τα καταφέρετε υπέροχα είναι σίγουρο .
Κάθε λεπτό που περνά, το μωρό σου γεμίζει υγεία και προχωράει πιασμένο σε αόρατο σκοινακι με τα χέρια του για να έρθει κοντά σου . Πιάσε το σκοινί απο την άλλη μεριά και σου υπόσχομαι ότι πολύ σύντομα θα συναντηθείτε .και όλα θα είναι υπέροχα ! Έξτρα τίπ απο πρόωρο Μαμα!
Φύλαξε αυτό το σκοινακι κάπου καλά θα το χρειαστείς για την υπόλοιπη ζωη σου,θα σε δένει με το παιδι σου για πάντα . Γιατί είστε πολύ δυνατοί 🙏🙏🙏🧡❤️💜🌺
Στους μικρούς μας φίλους μέσα στα διάφανα κρεβατάκια στέλνουμε απέραντη αγάπη και Φως», γράφει η γνωστή φωτογράφος και οι followers την «έλουσαν» με αγάπη.

Μεταξύ των μηνυμάτων που δέχτηκε η Ρούλα Ρέβη ξεχωρίσαμε αυτά της Μαριάννας Τουμασάτου, της Τόνιας Σωτηροπούλου και της Ευγενίας Σαμαρά.

1_106.png

Η Ρούλα Ρέβη αποκαλύπτει το μόνο «αγκάθι» στη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα

{https://www.instagram.com/p/Czvv_k_IaLk/}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.11.2023 - 15:41