Jennifer Lopez: Το νέο της τραγούδι είναι αφιερωμένο στην επέτειο του γάμου της με τον Ben Affleck – Πώς θα το ακούσεις

Jennifer Lopez: Το νέο της τραγούδι είναι αφιερωμένο στην επέτειο του γάμου της με τον Ben Affleck – Πώς θα το ακούσεις
H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck πριν από λίγες μέρες έκλεισαν έναν χρόνο γάμου και για να τιμήσει την επέτειο του γάμου τους που έγινε στο Las Vegas, η Lopez έδωσε στους fans της μια γεύση ενός νέου τραγουδιού, με τον εύστοχο τίτλο «Midnight Trip to Vegas».

Το τραγούδι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά η Lopez μοιράστηκε ένα teaser 20 δευτερολέπτων στον ιστότοπό της (θα χρειαστείς μόνο μια διεύθυνση email για να το ακούσεις).

{https://onthejlo.com/}

Οι στίχοι είναι ενδεικτικοί της διάθεσης της τραγουδίστριας «Τι θα έλεγες για ένα μεταμεσονύχτιο ταξίδι στο Vegas;/Μόνο εγώ κι εσύ, μωρό μου/Βάλε τα παιδιά στο πίσω κάθισμα της ροζ Cadillac/Και εμείς στο μπάνιο αλλάζουμε».

Το «Midnight Trip to Vegas» θα εμφανιστεί στο επερχόμενο άλμπουμ της Lopez, «This Is Me… Now», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Το άλμπουμ είναι σε μεγάλο βαθμό η συνέχεια της επιτυχίας της Lopez του 2002, «This Is Me»... Τότε, εμπνεύστηκε το άλμπουμ της σε μεγάλο βαθμό από την πρώτη σχέση της με τον Affleck. Το «This Is Me… Now» θα περιλαμβάνει ακόμη και το «Dear Ben, Pt. II», μια συνέχεια του «Dear Ben», από το «This Is Me... Then».

{https://www.instagram.com/p/Cu0mlRQRMF6/}

Το «This Is Me... Now» θα σηματοδοτήσει επίσης το πρώτο LP της Lopez σε σχεδόν μια δεκαετία, μετά το «A.K.A» του 2014. Φυσικά, έχει κυκλοφορήσει άφθονη μουσική στο μεσοδιάστημα, μέσα μια ποικιλία από σινγκλ και συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένων των επιτυχημένων κομματιών με τους Bad Bunny και Maluma.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.07.2023 - 21:12