Οι Coldplay στην Αθήνα: Αυτό κι αν είναι νέο

20.07.2023
Οι Coldplay στην Αθήνα: Αυτό κι αν είναι νέο
Save the date: 8 Ιουνίου 2024! Οι Coldplay στο ΟΑΚΑ. Ναι, καλά διαβάζεις. 8 Ιουνίου 2024! Οι Coldplay στο ΟΑΚΑ!

Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για το Νο1 συγκρότημα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή με live που αφήνουν εποχή. Η παγκόσμια περιοδεία τους συνεχίζεται με απίστευτη επιτυχία και μόλις έδωσαν στη δημοσιότητα νέες ημερομηνίες για το ευρωπαϊκό κομμάτι της για το επόμενο καλοκαίρι.

Πρώτη στάση... Αθήνα. Στις 8 Ιουνίου του 2024 στο Ολυμπιακό Στάδιο, λοιπόν.

{https://www.instagram.com/p/Cu6I4WfIdKH/}

Η προπώληση των εισιτηρίων για την περιοδεία τους το 2024 θα ξεκινήσει την Παρασκευή 28 Ιουλίου, όμως αν κάποιος κάνει εγγραφή στο Coldplay.com, θα μπορεί να έχει πρόσβαση στην προπώληση εισιτήριων από τις 25 Ιουλίου. Στη συγκεκριμένη συνθήκη, η προπώληση στο θα ξεκινήσει στις 09:00 (τοπική ώρα) στην Αθήνα, το Βουκουρέστι, τη Βουδαπέστη, τη Λυόν, τη Ρώμη και το Ελσίνκι και στις 10:00 (τοπική ώρα) στο Ντύσελντορφ, το Μόναχο, τη Βιέννη και το Δουβλίνο. Η γενική προπώληση για όλες τις πόλεις θα ξεκινήσει στις 28 Ιουλίου στις 10:00.

Η παγκόσμια περιοδεία της μπάντας έχει τίτλο Music Of The Spheres World Tour και ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2022. Μέχρι σήμερα οι Coldplay έχουν πουλήσει περισσότερα από 7,5 εκατομμύρια εισιτήρια, τα περισσότερα που έχουν πουληθεί για οποιαδήποτε περιοδεία τα τελευταία δύο χρόνια. Και αναμένεται συνέχεια!

Κάθε τους συναυλία είναι και ένα μικρό θαύμα ενώ ο προάγγελος για την Αθήνα είχε δοθεί σε ένα βιντεάκι που μοιράστηκαν στο Άμστερνταμ πριν από τρεις μέρες! Ιδού και μετράμε αντίστροφα!

{https://www.instagram.com/reel/CuymcuxojCP/}

Περιμένοντας όμως τις μεγάλες στιγμές στη χώρα μας, ας θυμηθούμε μία που έζησαν πρόσφατα στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας όπου ο Chris Martin και η παρέα του συνδέθηκαν ζωντανά με τον sir Elton John ο οποίος εκείνη τη στιγμή έδινε την τελευταία του ever συναυλία στη Στοκχόλμη, ευχαριστώντας τον για τα όσα έχει προσφέρει στους ίδιους και στη μουσική γενικότερα. Respect!

{https://www.instagram.com/p/Cufg49tIayR/}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.07.2023 - 11:06