Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν κι εμείς πιστεύουμε ξανά στα παραμύθια - Οι πρώτες φωτογραφίες των νιόπαντρων

18.07.2022
Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν κι εμείς πιστεύουμε ξανά στα παραμύθια - Οι πρώτες φωτογραφίες των νιόπαντρων
Λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις φήμες που την ήθελαν να έχει ήδη παντρευτεί τον Ben Affleck στο Λας Βέγκας, η JLo τις επιβεβαίωσε με τον πιο επίσημο τρόπο -και με κάθε λεπτομέρεια. Η Jennifer Lopez περίμενε την ολοκλήρωση αυτού του έρωτα (πιθανότατα του μοναδικού αληθινού στη ζωή της) 20 χρόνια τώρα -και τώρα, δεν έχει καμία διάθεση να κρύψει την ευτυχία της. Ο τρόπος με τον οποίο μιλά για την ωραιότερη στιγμή της ζωής της είναι, πραγματικά, συγκινητικός.

"Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και, όπως φαίνεται, η αγάπη ξέρει να κάνει υπομονή. 20 χρόνια υπομονή". Με αυτά τα λόγια ξεκινά το κείμενο με το οποίο, μέσω του site της OnTheJLo, η Jennifer Lopez μοιράζεται με τον κόσμο όλο τα νέα της: Εκείνη και ο Ben παντρεύτηκαν -ακριβώς όπως ήθελαν, δυο τους με μάρτυρες μόνο τα παιδιά τους, στο Λας Βέγκας!

Με εξαιρετική τρυφερότητα στα λόγια της, η JLo περιέγραψε πώς ταξίδεψαν στο Βέγκας χθες βράδυ, πώς στάθηκαν στην ουρά για τις άδειες μαζί με τέσσερα άλλα ζευγάρια, πώς έφτασαν στο ξωκλήσι λίγο μετά τα μεσάνυχτα και πώς εκείνη άλλαξε στο δωματιάκι του Little White Wedding chapel ενώ ο Ben μέσα στην τουαλέτα (ενώ μοιράστηκε και δυο βίντεο, για του λόγου το αληθές)

"Λοιπόν, με τους καλύτερους μάρτυρες που θα μπορούσαμε να έχουμε, ένα φόρεμα από μια παλιά ταινία και ένα σακάκι από την ντουλάπα του Ben, διαβάσαμε τους όρους μας στο μικρό εκκλησάκι και δώσαμε ο ένας στον άλλο τις βέρες που θα φοράμε την υπόλοιπη ζωή μας", συνεχίζει η Jennifer, τονίζοντας πως έκαναν τον ομορφότερο γάμο που θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν, τον γάμο που ονειρευόταν εδώ και χρόνια και επιτέλους πραγματοποίησαν.

"Όταν η αγάπη είναι αληθινή, το μόνο πράγμα που έχει σημασία στον γάμο είναι οι δυο μας και η υπόσχεση που κάνουμε να αγαπάμε, να νοιαζόμαστε, να καταλαβαίνουμε, να είμαστε υπομονετικοί, τρυφεροί και καλοί ο ένας στον άλλο", συνεχίζει η ερωτευμένη Lopez μιλώντας για την "ωραιότερη μέρα της ζωής τους" και τονίζοντας πόσο ευγνώμονες είναι οι δυο τους για την υπέροχη νέα οικογένεια που έφτιαξαν και τα 5 απίθανα παιδιά τους.

"Η αγάπη είναι ένα υπέροχο πράγμα, ίσως το καλύτερο από όλα και αυτό που αξίζει να περιμένεις" ολοκλήρώνει η JLo υπογράφοντας με το νέο της όνομα: Mrs. Jennifer Lynn Affleck.

Τελικά δε χωράει αμφιβολία. Μπορεί να τους πήρε 20 χρόνια, αλλά η Jen και ο Ben βρήκαν ξανά ο ένας τον άλλο και τώρα είναι πραγματικά η ώρα τους. Η ευτυχία της Lopez δεν μπορεί να κρυφτεί. Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της, από το κρεβάτι της, φορώντας τη βέρα της, τα λέει όλα! Και πολλά παραπάνω: