Liz Hurley: Έγινε 58 και μοιράζεται τι κάνει 10 φορές την ημέρα για να διατηρείται φρέσκια και λαμπερή

Liz Hurley: Έγινε 58 και μοιράζεται τι κάνει 10 φορές την ημέρα για να διατηρείται φρέσκια και λαμπερή
Υπάρχουν φορές που βλέπεις κάποιες σταρ και μένεις με το στόμα ανοικτό. Μια από αυτές είναι η Elizabeth Hurley η οποία ναι μεν έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία Austin Powers: International Man of Mystery, αλλά περισσότερο ήταν η ομορφιά της που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Το Σάββατο έκλεισε τα 58 της χρόνια και, φαίνεται ότι δεν έχει χάσει τίποτα από τη γοητεία της αντιθέτως φαίνεται πως δεν περνάει χρόνος από πάνω της, αφού διατηρεί το σώμα και το δέρμα της σε ένα απολύτως εκπληκτικό στάδιο. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τι ακριβώς κάνει και διατηρείται νέα και λαμπερή.

Καταρχάς πλέον ζει μια απλή ζωή στη βρετανική επαρχία και μακριά από το Χόλιγουντ. Αυτό και μόνο της δίνει το χρόνο και την ευκαιρία να επικεντρωθεί στην ευημερία της, ξεκινώντας από μέσα προς τα έξω.

{https://www.instagram.com/p/CreYXZfPq0I/}

Έχει πει πολλές φορές ότι της αρέσει να ενυδατώνεται. «Το μόνο πράγμα στο οποίο ορκίζομαι είναι η ενυδατική κρέμα. Θα ενυδατώσω το πρόσωπό μου περίπου έξι φορές την ημέρα και το λαιμό μου περίπου δέκα φορές την ημέρα. Πέρασέ την κρέμα ελαφρά στο πρόσωπό σου και θα σε κάνει να λάμψεις αμέσως».

Η Liz Hurley έχει δει Maestro και αποθεώνει δημόσια τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Το θερμό σχόλιο

Χρησιμοποιεί επίσης ορό νύχτας της Estee Lauder, αφού συνεργάζεται με την εταιρεία καλλυντικών για πάνω από είκοσι χρόνια. «Το πιο αγαπημένο μου προϊόν από όλα ήταν πάντα αυτός ο ορός νύχτας. Το πρώτο μου μπουκάλι το πήρα όταν μπήκα για πρώτη φορά στην εταιρεία το 1995 και έκτοτε τον χρησιμοποιούσα ευλαβικά δύο φορές την ημέρα».

Όσον αφορά στην άσκηση, δεν έχω ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα άσκησης που ακολουθώ συνέχεια. Είμαι πολύ δραστήρια. Δεν είμαι καθόλου oκνηρή. Πηγαίνω μεγάλες βόλτες με τα σκυλιά μου. Κάνω stretching όλη την ώρα. Προτιμώ να κάνω δουλειές του σπιτιού παρά να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Προτιμώ να καθαρίσω έναν καθρέφτη — κάνει το ίδιο».

Liz Hurley: Η συγκινητική ανάρτηση για την απουσία της από την κηδεία του πρώην αρραβωνιαστικού της

Και μαζί με την άσκηση, καταλαβαίνει και την ανάγκη να ενυδατώνει το σώμα της πίνοντας πολύ νερό. Στην πραγματικότητα, ξεκινά τη μέρα της πίνοντας δύο κούπες ζεστό νερό, που είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενεργοποιήσεις το σώμα σου το πρωί.

{https://www.instagram.com/p/Cq_OzFDI3zK/}

Ποιος δεν γνωρίζει ότι τα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι βλαβερά για το σώμα μας και είναι πολύ εθιστικά. Περιέχουν πάρα πολύ αλάτι, ζάχαρη και λίπος, δεν έχουν μεγάλη θρεπτική αξία και σε κάνουν να πεινάς πιο γρήγορα αφού τα χωνεύεις και πιο γρήγορα. Η Liz μάλλον γνωρίζει όλους αυτούς τους κινδύνους και γι' αυτό απέχει από οτιδήποτε επεξεργασμένο.

«Μου αρέσει το απλό, φυσικό, εύκολο φαγητό. Δεν μου αρέσουν πολύ τα τρόφιμα με πολλά χημικά ή πρόσθετα. Όταν βρίσκομαι στο σπίτι στην εξοχή, προσπαθώ πάντα να τρώω φαγητό που καλλιεργείται εδώ. Αυτό ισχύει για το κρέας και τα λαχανικά. Πιστεύω στο να έχεις το φαγητό σου στη φυσική του κατάσταση, αν μπορείς. Τρώμε ελάχιστα επεξεργασμένα τρόφιμα στο σπίτι μας. Μαγειρεύω συνήθως μόνη μου στο σπίτι».

{https://www.instagram.com/p/CtUSjavoTd4/}

Όσον αφορά στην ξεκούραση, η Εlizabeth λέει ότι καταλαβαίνει πότε ακριβώς πρέπει να ξαπλώσει και να ξεκουράσει το σώμα και το μυαλό της. «Δεν παίρνω το τηλέφωνό μου πια στην κρεβατοκάμαρά μου. Και πρέπει να πω ότι ο ύπνος μου βελτιώθηκε αρκετά αλματωδώς».

Τελευταία τροποποίηση στις 12.06.2023 - 09:53