O George Clooney έχει αδυνατίσει πολύ και ο κόσμος ανησυχεί - Ποιος είναι ο ρόλος της Amal;

O George Clooney έχει αδυνατίσει πολύ και ο κόσμος ανησυχεί - Ποιος είναι ο ρόλος της Amal;
Ένα από τα πιο απρόβλεπτα πράγματα που θα μπορούσαμε να ακούσουμε για τον George Clooney είναι ότι υπάρχουν ανησυχίες για την υγεία του λόγω μιας εξαντλητικής δίαιτας που ακολουθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, ο George Clooney έχει προκαλέσει ανησυχίες στους φίλους του, οι οποίοι πιστεύουν ότι έχει αρχίσει να υιοθετεί τις περιοριστικές διατροφικές συνήθειες της συζύγου του, Amal. Ο 62χρονος αστέρας του κινηματογράφου και η σύζυγός του, παρευρέθηκαν στις 16 Μαΐου στα βραβεία, The Prince's Trust στο Λονδίνο, όπου οι θεατές σχολίασαν την εμφανώς αδυνατισμένη εμφάνισή του.

Ένας από τους φίλους του που ανησυχούν μοιράστηκε ότι: «Οι φίλοι του ανησυχούν ότι δεν φροντίζει σωστά τον εαυτό του. Πρέπει να αισθάνεται μεγάλη πίεση για να διατηρήσει το βάρος του και να συμβαδίσει με την Amal, καθώς κάνουν πολλές glam εμφανίσεις μαζί».

{https://www.instagram.com/p/CsEqdIstNih/}

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο George έχει βιώσει σημαντική απώλεια βάρους. Το 2020, πάλεψε με την παγκρεατίτιδα, την οποία απέδωσε στην ακραία δίαιτά του ενώ προετοιμαζόταν για το μετα-αποκαλυπτικό δράμα επιστημονικής φαντασίας, The Midnight Sky. Κάνοντας αναφορά σε εκείνη την περίοδο, ο George παραδέχτηκε αργότερα: «Νομίζω ότι προσπαθούσα πολύ σκληρά να χάσω γρήγορα το βάρος και μάλλον δεν πρόσεχα τον εαυτό μου».

Amal και George Clooney: Αποκαλύπτουν το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους και το λάθος που έχουν κάνει με τα παιδιά τους

Σύμφωνα με μια πηγή, τόσο ο George όσο και η Amal είναι προσηλωμένοι τόσο στο να επιτύχουν όσο και να διατηρήσουν μια εξαιρετικά αδύνατη σωματική εμφάνιση. Η πηγή από το περιβάλλον του George ισχυρίστηκε ότι η Amal είναι γνωστή για τις μινιμαλιστικές διατροφικές της συνήθειες, καταναλώνοντας τροφές όπως βραστά αυγά για πρωινό, σούπα για μεσημεριανό γεύμα και σαλάτα με ρεβίθια για βραδινό. Ενώ η πηγή πιστεύει ότι η Amal θα έδειχνε υπέροχη με καμπύλες, εξέφρασε την άποψη ότι τόσο αυτή όσο και ο George φαίνονται παγιδευμένοι στην επιδίωξη του δραστικού περιορισμού του σωματικού βάρους τους.

Πέρυσι, η Amal έκανε μια δραματική αναμόρφωση σε μια προσπάθεια, όπως λένε οι πηγές του ζευγαριού, να αναζωογονήσει τον γάμο τους. «Έπιασε εξαιρετικό ρυθμό και γυμναζόταν με έναν προπονητή και φαινόταν ότι ο George θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμά της - αλλά αυτό δεν συνέβη», αποκάλυψε η πηγή.

Ο George Clooney καμαρώνει για τα παιδιά του: "Νομίζω ότι είναι πιο έξυπνα από μένα - Μιλούν ήδη τρεις γλώσσες"

Καθώς οι φίλοι του George εκφράζουν την ανησυχία τους για την απώλεια βάρους του και τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία του, μένει να δούμε αν ο ίδιος θα αντιληφθεί το πρόβλημα και θα κάνει αλλαγές στον τρόπο ζωής του. Ο σταρ του Χόλιγουντ και η σύζυγός του συνεχίζουν να τραβάνε τα φλας των φωτογράφων με τις λαμπερές εμφανίσεις τους, αλλά το ερώτημα παραμένει: Ποιο είναι το κόστος για τη σωματική τους υγεία;

Τελευταία τροποποίηση στις 13.06.2023 - 17:40