Ο George Clooney καμαρώνει για τα παιδιά του: "Νομίζω ότι είναι πιο έξυπνα από μένα - Μιλούν ήδη τρεις γλώσσες"

15.09.2022
Ο George Clooney καμαρώνει για τα παιδιά του: "Νομίζω ότι είναι πιο έξυπνα από μένα - Μιλούν ήδη τρεις γλώσσες"
Τα δίδυμα παιδιά της Amal και του George Clooney είναι πέντε ετών και ήδη έχουν κερδίσει τον θαυμασμό και τον σεβασμό του πατέρα τους!

Η Amal και ο George Clooney υποδέχτηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, Ella και Alexander τον Ιούνιο του 2017 και μέχρι σήμερα τους κρατούν με πάθος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί να μην τα έχουν εμφανίσει ποτέ όμως μιλάνε γι' αυτά σε κάθε ευκαιρία -και πάντα με τα καλύτερα λόγια, φυσικά!

Πρόσφατα ο 61χρονος γόης ρωτήθηκε σχετικά με το αν επιτρέψει στα παιδιά του να ασχοληθούν με την υποκριτική και εκείνος ξεκαθάρισε ότι "μπορούν να κάνουν οτιδήποτε θέλουν" προσθέτοντας όμως ότι κατά τη γνώμη του, τα παιδιά του είναι πιο έξυπνα από τον ίδιο, οπότε, πιθανότατα θα κάνουν κάτι στη ζωή τους. "Μιλάνε ήδη τρεις γλώσσες κι εγώ παλεύω ακόμη με τα αγγλικά", ολοκλήρωσε ο Clooney.

Ο George Clooney αποκαλύπτει πώς φωνάζουν την Julia Roberts τα δίδυμα παιδιά του και εκείνη την αλήθεια για το πότε γνωρίστηκαν

Αυτό τον καιρό ο αμερικανός σταρ βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο καθώς προβάλλεται σε όλο τον κόσμο η ταινία "Ticket To Paradise" στην οποία πρωταγωνιστεί με την κολλητή του φίλη, Julia Roberts. Οι κριτικές μπορεί να μην είναι οι καλύτερες όμως οι δυο φίλοι απόλαυσαν την 6η συνεργασία τους και αυτό τους αρκεί.

Αυτή θα είναι η πέμπτη συνεργασία μεταξύ του Clooney και της Roberts, μετά το Ocean's Eleven του 2001, το Ocean's Twelve του 2004, το Confessions of a Dangerous Mind του 2002 και το Money Monster του 2016.