Jason Momoa: Εμφανίζεται ολόγυμνος σε βίντεο για να διαφημίσει τη βότκα του

Jason Momoa: Εμφανίζεται ολόγυμνος σε βίντεο για να διαφημίσει τη βότκα του
Ο Jason Momoa άφησε λίγα στη φαντασία των fans του προσφέροντας μια εσωτερική ματιά στη ζωή του και μέσα στη ρόμπα του, για χάρη της εταιρείας βότκας του. Η αλήθεια είναι ότι δεν συνηθίζεται κάποιος να διαφημίζει ένα προϊόν που του ανήκει, «τοποθετώντας» το στα απόκρυφα σημεία του.

Ο σταρ του «Aquaman» ήταν ο κεντρικός πρωταγωνιστής σε ένα βίντεο του Men's Health, στο οποίο εμφανίστηκε φορώντας μόνο μια ροζ χνουδωτή ρόμπα και ένα κολιέ με δόντια καρχαρία. Σε κάποια σημεία του βίντεο εμφανίζεται σε... περίοπτη θέση και το μπουκάλι της βότκας Meili - η φίρμα της οποίας ανήκει στον ηθοποιό.

Στο video του YouTube, με τίτλο «Jason Momoa Shows Off His Gym & Fridge», ο 43χρονος ηθοποιός κρατά ένα κουτάκι μπύρας Guinness στο ένα χέρι καθώς κάνει μια ξενάγηση στο γυμναστήριο του αλλά και στο ψυγείο του.

{https://www.youtube.com/watch?v=DqtN-9GVdZ8&t=32s}

Κάποια στιγμή, ο Momoa επιδεικνύει την συλλογή ποδηλάτων του πριν αποφασίσει να ανεβεί σε ένα από αυτά εντελώς γυμνός.

Jason Momoa: Μετά από τις οικονομικές δυσκολίες στο μεγάλωμα των παιδιών του, σήμερα είναι ένας αξιαγάπητος μπαμπάς

«Ναι, μου αρέσει να κάνω mountain bike, μου αρέσει να κατηφορίζω γρήγορα», λέει ο Momoa καθώς ξεκινάει να κάνει ποδήλατο έχοντας - για άλλη μια φορά - ένα γραφικό με μπουκάλι Meili να καλύπτει τα απόκρυφά του σημεία.

m2.jpg

m3.jpg

Ο σταρ του «Game of Thrones» στη συνέχεια κάνει μερικούς κύκλους γύρω από το γυμναστήριό του, πάνω στο κάθισμα του ποδηλάτου και όπως τον γέννησε η μαμά του.

m4.jpg

Στο βίντεο, εκτός από τη γυμνή ποδηλατάδα, ο Momoa δείχνει στην κάμερα μερικά από τα μέρη της ρουτίνας προπόνησής του που τον βοηθούν να διατηρήσει το σώμα του σε φόρμα – όπως η άρση βαρών, η χρήση kettlebells, η πυγμαχία και η αναρρίχηση.

Ο Jason Momoa γδύθηκε στο σόου του Jimmy Kimmel και έγινε, φυσικά, viral

Δύσκολη δουλειά η διαφήμιση των προϊόντων σου..