David και Victoria Beckham: Δες τις ρομαντικές τους αναρτήσεις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

14.02.2023
David και Victoria Beckham: Δες τις ρομαντικές τους αναρτήσεις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1999, γιόρτασε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram

Ο David και η Victoria Beckham δε διστάζουν να δείξουν τον έρωτά τους! Το ζευγάρι έκανε μερικές τρυφερές αναρτήσεις στα προφίλ τους στο Instagram, με παλιές τους φωτογραφίες. "Χρόνια πολλά στον Βαλεντίνο μου 🌹 Σε αγαπάμε @victoriabeckham..❤️", έγραψε ο 47χρονος στη λεζάντα της ανάρτησης του, που περιλαμβάνει μια παλιά τους φωτογραφία, στην οποία φαίνονται να απολαμβάνουν το δείπνο τους.

{https://www.instagram.com/p/CooerbuIxfy/}

Η Victoria Beckham έχει την τέλεια πρόταση για το τι να φορέσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

"Χαρούμενη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Κι εγώ σας αγαπώ όλους τόσο πολύ!!! Xx 💕💕💕💕💕💕", έγραψε στα σχόλια η Victoria. Από την άλλη, το πρώην Spice Girl ανήρτησε μια παλιά τους φωτογραφία στην οποία ποζάρουν στις καλοκαιρινές τους διακοπές. "26 χρόνια και ακόμα Βαλεντίνε μου, σε αγαπώ τόσο πολύ @davidbeckham 💕💕💕💕 Φιλιά @brooklynpeltzbeckham @cruzbeckham @romeobeckham #HarperSeven x", έγραψε η Victoria στη λεζάντα της ανάρτησης.

{https://www.instagram.com/p/Coon9fKo-Fr/}

Victoria Beckham: Η κόρη της, Harper Seven, φοράει φόρεμα σχεδιασμένο από τη μαμά και είναι υπέροχη

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 1999, έχουν αποκτήσει μαζί τρεις γιους, τον Brooklyn, τον Romeo και τον Cruz και μια κόρη, την Harper. Η Victoria αναφέρθηκε στον γάμο τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης BoF VOICES 2022 τον Δεκέμβριο. Αποκαλύπτοντας ότι ο γάμος του ήταν «πολύ πιο οικείος από ό,τι φαινόταν», είπε, «νομίζω ότι τα μέσα ενημέρωσης έκαναν τον γάμο να φαίνεται κάτι πολύ περισσότερο από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα».