Maestro: Όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς είδαν το τελευταίο επεισόδιο στο σπίτι του Παπακαλιάτη (βίντεο)

16.12.2022
Maestro: Όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς είδαν το τελευταίο επεισόδιο στο σπίτι του Παπακαλιάτη (βίντεο)
Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς, σπάζοντας κάθε ρεκόρ

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου του "Maestro" καθηλώνοντας το κοινό και σπάζοντας τα ρεκόρ τηλεθέασης. Το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς παρακολούθησαν και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της, όπως μαρτύρησαν αναρτήσεις στο Instagram.

Maestro: Το backstage video από την πιο μαγική στιγμή του φινάλε και τα λόγια της Στεφανίας Γουλιώτη προκαλούν ρίγη συγκίνησης

Οι ηθοποιοί συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Ορέστη, για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί το τελευταίο επεισόδιο. Βίντεο και στιγμιότυπα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Κλέλια Ανδριολάτου.

Maestro: Τελικά, δεν πέρασαν και τόσο άσχημα οι πρωταγωνιστές τη στιγμή της δολοφονίας

Όπως φαίνεται στο βίντεο, στο σπίτι βρίσκονταν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Κλέλια Ανδριολάτου, Μαρίσα Τριανταφυλλίδου, Γιώργος Μπένος, Ορέστης Χαλκιάς και η Στεφανία Γουλιώτη.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.03.2023 - 21:03