Το live φιλί του Αντίνοου Αλμπάνη με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα

16.12.2022
Το live φιλί του Αντίνοου Αλμπάνη με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα
"Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;"

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Night out", την οποία παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σειρά "Maestro" στην οποία πρωταγωνιστεί και της οποίας το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Maestro: Το backstage video από την πιο μαγική στιγμή του φινάλε και τα λόγια της Στεφανίας Γουλιώτη προκαλούν ρίγη συγκίνησης

Ο ηθοποιός είπε ότι παρόλο που γνώριζαν ότι υπάρχει η πιθανότητα η σειρά να πάει στο Netflix, ενθουσιάστηκε υπερβολικά μόλις το έμαθε και επίσημα. "Ήταν κάτι που γνωρίζαμε σαν πιθανότητα πολύ καιρό. Όταν ανακοινώθηκε, με συνεπήρε το κύμα ενθουσιασμού λες και πήραμε τη Eurovision. Είναι μία επιβράβευση δουλειάς που είναι δύσκολη και απαιτητική και έχουν δουλέψει πολλοί άνθρωποι για αυτό. Δεν δίνει προβολή, δίνει την προοπτική της προβολής. Κάνουμε μία δουλειά που λόγω γλώσσας απευθύνεται σε Έλληνες, λες ίσως το κοινό ενδιαφερθεί. Θα με ενδιέφερε να δουλέψω στο εξωτερικό", είπε αρχικά.

"Με τον Χριστόφορο μας έδεσε η αγάπη για τη δουλειά. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να αγαπάει τη δουλειά, να μην είναι ανταγωνιστικός, να αγαπάει τους συναδέλφους του. Με τον ρόλο που υποδύομαι έχω ως κοινό το σκυλί μου και φαινόμαστε απόμακροι. Ο Μιχάλης επενδύει περισσότερο στις σιωπές και το μυστήριο, ενώ εγώ δείχνω έτσι αλλά δεν είμαι, είμαι σούργελο και ανόητος", δήλωσε στη συνέχεια.

Maestro: Επικό φινάλε με τον Αντώνη δολοφόνο - Οι αλήθειες της Καβογιάννη, το μαγευτικό τραγούδι της Αλεξίου και η... Αγγελική Νικολούλη

Συζητώντας με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη για το ότι λέει ανοιχτά τη γνώμη του είπε: "Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό και ανθρώπινο. Δεν έχω ατζέντα κι ούτε είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Είμαι εδώ για να επαληθεύω μόνο την προσωπική μου ανάγκη να υπάρχω σε αυτήν τη δουλειά, κάνοντας με ένα συγκεκριμένο τρόπο που ξέρω".

Στη συνέχεια ο ίδιος είπε "Βλέπεις το Maestro; Είδες αυτήν τη φανταστική ερωτική σκηνή με τα δύο αγόρια; Πειράζει; Τον σκηνοθέτη; Γιατί έχεις καλύτερο φως" και κατευθύνθηκε προς την θέση του Θεοχάρη Ιωαννίδη. "Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;" είπε και έδωσε ένα φιλί στο στόμα στον παρουσιαστή. Όταν ο Ιωαννίδης του είπε ότι φιλά ωραία, εκείνος απάντησε: "Μου το έχει πει ο Στάνκογλου στο Τανγκό των Χριστουγέννων. Εκεί φιλιόμασταν. Ελάτε παιδιά είναι ωραία τα φιλιά".