Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Χώρισε με το σύζυγό της μετά από εννέα χρόνια γάμου

23.11.2022
Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Χώρισε με το σύζυγό της μετά από εννέα χρόνια γάμου
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά - Όσα έγιναν γνωστά μέσω ρεπορτάζ

Μετά από εννέα χρόνια γάμου, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νικόλας Φαράκλας αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δυο κόρες, την Ισαβέλλα και τη Βικτώρια.

Μαίρη Συνατσάκη: "Mη μου την μετράτε την κοιλιά, όση κι αν είναι"

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το "Πρωινό μας”, ενώ αποκαλύφθηκε πως έχουν διατηρήσει άψογες σχέσεις για τις δύο κόρες τους. Πριν μερικούς μήνες, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε αποκαλύψει μέσω social media ότι μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι μαζί με τις κόρες της.

Στις 22 Σεπτεμβρίου ανήρτησε ένα βίντεο από το νέο της σπίτι, γράφοντας: «Αν έχεις μπει ποτέ σε καινούργιο άδειο σπίτι, ξέρεις πολύ καλα αυτό το παράξενο συναίσθημα: φόβος, άγχος, ενθουσιασμός, όλα στο μπλέντερ. Και αναρωτιέσαι, 'Από που να το πιάσω; Ποιο είναι το πρώτο βήμα;' και η απάντηση δεν είναι προφανής, γιατί εκείνη τη στιγμή ακόμα και το Έβερεστ σου μοιάζει με λοφάκι. Ξέρεις πότε ένιωσα μια ανακούφιση; Όταν συνειδητοποίησα πως, ανοίγοντας αυτήν την πόρτα, είχα ήδη κάνει το πρώτο βήμα. Έχω ξεκινήσει - και προχωράω. ✌🏻».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης μιλά για τη σπείρα που τον λήστεψε: "Σχεδόν μου άδειασαν τον λογαριασμό"

Σε παλιά της συνέντευξη, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μιλώνας για στον σύζυγό της είχε πει: «Είναι γραφίστας, και μάλιστα εξαιρετικός στη δουλειά του. Γνωριστήκαμε το 2008, όταν εργαζόμασταν στην ίδια εκδοτική εταιρεία – ήταν από αυτές που εξαφανίστηκαν με την ύφεση. Παντρευτήκαμε το 2013 και λίγο καιρό αργότερα ήρθαν και οι κόρες μας. Είναι ένας άνθρωπος που έχω μοιραστεί πολλά χρόνια από την ενήλικη ζωή μου. Είναι ένας απίστευτα καλός πατέρας και αισθάνομαι τυχερή για αυτό. Διότι όσο και να σε γοητεύει κάποιος με την προσωπικότητά του στην αρχή της σχέσης ή όσο σίγουρος κι αν είσαι για τον χαρακτήρα του όταν παντρεύεστε, δεν μπορείς ποτέ να έχεις βεβαιότητα ότι θα γίνει καλός γονιός. Εν προκειμένω, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο πατέρα για τις κόρες μου».