Jennifer Lopez: Το "μαύρο" στα social media, οι φήμες περί σημαντικής ανακοίνωσης και τα συλλυπητήρια

23.11.2022
Jennifer Lopez: Το "μαύρο" στα social media, οι φήμες περί σημαντικής ανακοίνωσης και τα συλλυπητήρια
Εδώ και λίγες ώρες επικρατεί μία αναστάτωση μεταξύ των φανς της JLo καθώς η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται να διέγραψε όλα τα posts στον λογαριασμό της στο Instagram ενώ έριξε... μαύρο στα προφίλ της σε όλα τα social media.

Η τελευταία ανάρτηση της Jennifer Lopez στο Instagram, πριν "κατεβάσει", στην ουσία, τον λογαριασμό της, ήταν ένα βιντεάκι της ίδιας με τον σύζυγό της, Ben Affleck, μέσα από το οποίο σα να έκλειναν τα στόματα σε όσους υποστηρίζουν τον τελευταίο καιρό ότι η σχέση τους τρίζει, μόλις τρεις μήνες μετά τον γάμο τους. Σήμερα, το βίντεο αυτό, όπως και όλα τα άλλα έχουν εξαφανιστεί από τη σελίδα της, ενώ στο προφίλ της βλέπουμε ένα σκέτο... μαύρο!

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στους λογαριασμούς της στο TikTok και το Twitter, όμως μόνο όσον αφορά στο προφίλ γιατί οι δημοσιεύσεις εκεί συνεχίζουν να υφίστανται. Στο Facebook, από την άλλη παρατηρούμε μια άλλη συνθήκη. Εκεί, δεν έχει σβηστεί καμία ανάρτηση, όμως στο προφίλ βλέπουμε την υπογρφή της επάνω σε μαύρο φόντο και στα σχόλια αμέτρητα σχόλια όπου φανς εκφράζουν τα συλλύπητήριά τους, καθώς το "μαύρο" άμεσα παραπέμπει σε πένθος.

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, όμως υπάρχουν εικασίες ότι η Lopez πρόκειται να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση για την καριέρα της και έτσι προετοιμάζει το πεδίο! Η αλήθεια είναι πως εδώ και αρκετό καιρό οι αναρτήσεις της είχαν να κάνουν με τη μουσική της, ενώ δεν έκρυβε τη λαχτάρα της για το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει, το πρώτο εδώ και 10 χρόνια.

Ό,τι κι αν είναι πάντως, είναι θέμα χρόνου να το μάθουμε όλοι -όταν και όπως θελήσει εκείνη.