Η Τάμτα και η κόρη της μεταμφιέστηκαν για το Halloween και... τύφλα νά' χουν οι celebrities στο Hollywood

31.10.2022
Η Τάμτα και η κόρη της μεταμφιέστηκαν για το Halloween και... τύφλα νά' χουν οι celebrities στο Hollywood
Πρόκειται για ένα τελείως ξενόφερτο έθιμο, όμως, το τιμούμε και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ευκαιρία για γιορτή και μασκαριλίκι δεν πηγαίνει χαμένη! Ειδικά στην περίπτωση που το όλο concept έχει ένα τρομακτικό περιτύλιγμα. Η Τάμτα και η κόρη της, Άννυ, παραδίδουν μαθήματα μεταμφίεσης και από εμάς είναι "Άριστα 10" και στις δυο.

Σαββατοκύριακό Halloween και τα social media γέμισαν με τρομακτικές (ως επί το πλείστον) μεταμφιέσεις, όπως θέλει το έθιμο. Είδαμε πολλές και επιτυχημένες εμφανίσεις ξένων celebrities, όμως οι φωτογραφίες που είδαμε στον λογαριασμό Instagram της Τάμτα τις "κοντράρουν στα ίσια".

Σε Halloween φόντο, η Τάμτα και η κόρη της, Άννυ, μαζί με την παρέα τους, πόζαραν με τον κατάλληλο για την περίσταση, τρόπο, κι εμείς θαυμάζουμε τις άψογες μεταμφιέσεις τους.

Με κόκκινα κοτσιδάκια, κόκκινη μύτη και τρομακτικό μακιγιάζ η τραγουδίστρια και τελείως γκρι, επίσης τρομακτικό μακιγιάζ η κόρη της. Μαζί τους φίλοι και συνεργάτες και η απορία παραμένει αν κάποιος από αυτούς (ίσως στην τελευταία φωτογραφία;) είναι ο Πάρις Κασιδόκωστας!

"Όλοι τρελαινόμαστε λίγο κάποια στιγμή... Happy Halloween" γράφει η Τάμτα στη λεζάντα και ιδού η ανάρτηση ως έχει...