Τάμτα: Η κόρη της έγινε 25 ετών και τη γιόρτασε με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:32
12/11/2020

Τάμτα: Η κόρη της έγινε 25 ετών και τη γιόρτασε με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Η Τάμτα και η η Άννυ σε σε επίδειξη του σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro τον Νοέμβριου του 2019. Πραγματικά σα δυο αδελφές, σα δυο φίλες καλές!
<p>Η Τάμτα και η η Άννυ σε σε επίδειξη του σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro τον Νοέμβριου του 2019. Πραγματικά σα δυο αδελφές, σα δυο φίλες καλές!</p>

Οι δύο γυναίκες είναι πολύ δεμένες και, στην ουσία, μεγάλωσαν μαζί.

Δεν έχει κρύψει ποτέ την ιστορία της ζωής της η Τάμτα. Έγινε μητέρα στα 15 της χρόνια και ήρθε στην Ελλάδα από τη Γεωργία χωρίς τίποτα. Για να φτάσει σήμερα στην επαγγελματική κορυφή και την προσωπική ευτυχία. Στο πλευρό της πάντα η μοναχοκόρη της, Άννυ, η οποία χθες συμπλήρωσε τα 25 χρόνια ζωής της.

Η περήφανη μητέρα θέλησε να ευχηθεί στην κόρη της και διαδικτυακά και το έκανε με μία κοινή τους φωτογραφία την οποία μοιράστηκε στα stories της στο instagram. Μία πολύ τρυφερή φωτογραφία όπου τη βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της σα να ήταν μωράκι ξανά!

 

"My treasure" αποκαλεί την Άννυ της, η Τάμτα. "Θησαυρέ μου", ελληνιστί. Την ίδια έκφραση είχε χρησιμοποιήσει και στην περσινή ανάρτηση τέτοια μέρα, σε μια φωτογραφία της Άννυς από περασμένα γενέθλια [φωτό κάτω]

Χρόνια πολλά κι από εμάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ