Mandy Moore: Έγινε μαμά για δεύτερη φορά και ο μικρούλης είναι γλύκας!

24.10.2022
Mandy Moore: Έγινε μαμά για δεύτερη φορά και ο μικρούλης είναι γλύκας!
Kαι ναι είναι αγόρι! Η Mandy Moore ανακοίνωσε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου τη γέννηση του δεύτερου μωρού της με τον σύζυγό της Taylor Goldsmith και έχει ήδη δημοσιεύσει το όνομα και τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου της.

«Ο Ozzie είναι εδώ!» έγραψε στο Instagram με μια σειρά από χαρούμενες ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το νοσοκομείο. «Ο Oscar Bennett Goldsmith άργησε λίγο, αλλά ήρθε με πολλή διάθεση (και μια ευκολότερη/γρηγορότερη γέννα από τον μεγάλο του αδελφό, προς μεγάλη χαρά των γονιών του). Κάθε απόφθεγμα είναι αληθινό: οι καρδιές μας έχουν διπλασιαστεί σε μέγεθος και η αμεσότητα της αγάπης είναι εκπληκτική. Δεν υπάρχουν λόγια και είμαστε τόσο ευγνώμονες για την τετραμελή οικογένειά μας!».

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια της ανάρτησης πλημμύρισαν από συγχαρητήριες ευχές για το ζευγάρι, που είναι ήδη γονείς του 20 μηνών γιου τους August «Gus» Harrison. Ανάμεσά τους ήταν μερικά από τα τηλεοπτικά παιδιά της Μandy από την πετυχημένη σειρά «This Is Us», όπως η Chrissy Metz (Kate Pearson) και ο Niles Fitch (ο νεότερος Randall Pearson). «Ο Ozzie στο σπίτι! Συγχαρητήρια ξανά και ξανά!» έγραψε η Μetz.

Mandy Moore: Ανέβασε selfie να θηλάζει το μωρό της στα γυρίσματα του «This Is Us»

Εν τω μεταξύ, η Hilary Duff σχολίασε: «Η Mandy μοιάζει με θεά με αυτή τη νέα γέννα ... πάρτι των τεσσάρων», και η Sophia Bush πρόσθεσε: «Καλώς ήρθες στον κόσμο γλυκό αγόρι! Σας στέλνω όλη μου την αγάπη!». Kαι άλλοι όμως celebrities ήταν ανάμεσα σε αυτούς που άφησαν συγχαρητήρια μηνύματα κάτω από το post του instagram όπως η Alison Brie, η Chelsea Handler, ο Dave Annable, η Melanie Liburd και η Debra Messing, η οποία έγραψε: «Ω Mandy! Συγχαρητήρια! Άλλο ένα όμορφο θαύμα! Είμαι τόσο χαρούμενη για όλους σας».

Μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα, η Moore δημοσίευσε ένα άλλο post στο Instagram, εξηγώντας πώς προετοίμαζε τον μικρούλη Gus για τη νέα άφιξη της οικογένειας. «Καθώς παίζουμε το παιχνίδι αναμονής, θα κάνω όλα τα χαζά με τον πιο γλυκό τυπάκο που ξέρω», έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας της με τον πρωτότοκο γιο της. «Είναι ακόμα πολύ μικρός για να κατανοήσει την έννοια του αδερφού, αλλά διαισθητικά πιστεύω ότι ξέρει ότι υπάρχει αλλαγή στον αέρα και ότι θα γίνει ο καλύτερος μεγάλος αδερφός ποτέ». Επίσης, πρόσθεσε ακόμη και ένα έξυπνο hashtag «This Is Gus».