Colour Stories: Η Καλομοίρα έβαψε τα μαλλιά της πλατινέ και η Σμαράγδα Καρύδη ginger

23.10.2022
Colour Stories: Η Καλομοίρα έβαψε τα μαλλιά της πλατινέ και η Σμαράγδα Καρύδη ginger
Τεράστιες αλλαγές στο look της Καλομοίρας αλλά και της Σμαράγδας Καρύδη. Από εμάς, έτσι, για την ιστορία, είναι "Ναι" και τις δυο φορές!

Εποχή αλλαγών το φθινόπωρο και μόλις είδαμε δύο πολύ μεγάλες. Ξεκινάμε από την Καλομοίρα η οποία έχει μεταμορφωθεί σε Marilyn -και της πάει πολύ.

Η δημοφιλής ελληνικής καταγωγής τραγουδίσρια που τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στην Αμερική και ζει εκεί με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους, γλέντησε χθες βράδυ με όλη την ομογένεια της Νέας Υόρκης στους ρυθμούς των τραγουδιών που τραγουδούσαν ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου.

Οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονται στις ΗΠΑ αυτό τον καιρό στο πλαίσιο μεγάλης περιοδείας που πραγματοποιούν εκεί και, όπως είναι φυσικό, το πρόγραμμά τους παρακολούθησαν και γνωστοί έλληνες που ζουν μόνιμα εκεί.

Στην εμφάνισή τους στη Νέα Υόρκη λοιπόν, το "παρών" μεταξύ άλλων έδωσε και η Καλομοίρα η οποία όμως εμφανίστηκε τελείως διαφορετική.

Με πλατινέ λουκ, το οποίο υποστηρίζει 100%, παρεμπιπτόντως, η Καλομοίρα ποζάρει ανάμεσα στους δύο ελληνικής καταγωγής διάσημους hairstylists, Δημήτρη Γιαννέτο και Πάνο Παπανδριανό χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται ποιος από τους δύο "ευθύνεται" γι' αυτή την αλλαγή!

Την ίδια στιγμή, μέσα από ένα βίντεό της, η Σμαράγδα Καρύδη ενημέρωσε τους followers της για την αλλαγή που επέλεξε εκείνη για τα δικά της μαλλιά.

Μπροστά από την Ακρόπολη γύρισε το βίντεο η δημοφιλής ηθοποιός εξηγώντας, με το γνωστό της χιούμορ, ότι το χρώμα που έπελεξε για μαλλιά της μπορεί να θυμίζει "ginger", "πορτοκαλί", ή "το χρώμα της Πίπης Φακιδομύτη", όμως, στην ουσία, πρόκειται για την απόχρωση του ηλιοβασιλέματος!

Το "γιατί" έκανε αυτή την αλλαγή η Σμαράγδα κάτι παραπάνω κρύβει, όμως δεν ήρθε η ώρα ακόμη να το μάθουμε. Προφανώς αφορά κάποιον νέο ρόλο -ίσως την αστυνομική σειρά με την οποία επιστρέφει στην τηλεόραση στο πλευρό του Νίκου Κουρή σε μια παραγωγή της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη.

"Όχι ναι δε το φοβήθηκα. Φέτος το χειμώνα ο ήλιος θα δύει στο κεφάλι μου. Κι ότι γίνει…", γράφει η Σμαράγδα Καρύδη, ιδού η ανάρτηση και έπεται, σίγουρα, νεότερη με άλλα νέα!