Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Το GNTM ήταν εφιάλτης, υποκρινόμουν τη χαρούμενη"

22.10.2022
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Το GNTM ήταν εφιάλτης, υποκρινόμουν τη χαρούμενη"
Όσα αποκάλυψε το μοντέλο σε συνέντευξή της για την περιόδο που είχε ρόλο κριτή στο δημοφιλές reality

Αποκαλύψεις για την περίοδο που είχε ρόλο κριτή στο GNTM έκανε σε πρόσφατη συνέντευξη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο μίλησε για την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα, λέγοντας πως κατά τη διάρκεια των δυο σεζόν του reality show βίωσε μπούλινγκ και ζούσε έναν εφιάλτη που είχε επιπτώσεις στην υγεία της. Εκτός αυτού, είπε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμα τους λόγους που έχασε τη δουλειά, και μίλησε και για τα σχόλια που γράφονται για τα κιλά της στα social media.

Φώτης Σεργουλόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: «Έκανε ένα λάθος το οποίο πληρώνει - Ένα από τα διαζύγια της ζωής μου ήταν κι αυτό»

"Μεγάλωνα ηλικιακά και ήμουν στη Νέα Υόρκη που ή θα τα κατάφερνα στο modelling ή όχι, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Ξεκίνησα να έχω άγχος λόγω αυτού, δε συνέβη κάτι άλλο απλά ήταν στο μυαλό μου. Αρρώστησα περισσότερο στην Ελλάδα, ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω τη δουλειά γιατί την έκανα για πρώτη φορά και προσπαθούσα να την κάνω όσο καλύτερα μπορούσα. Μετά βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά. Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη", είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τι κοινό έχει η Σία Κοσιώνη με την Kate Hudson και τη Gisele Bündchen; Κάτι που ίσως ούτε εκείνη έχει εντοπίσει

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: "Τελειώσαμε τη δεύτερη σεζόν και εγώ έμεινα εκτός του show για λόγους που δε μπορώ να πω και μετά ήρθε η πανδημία. Τα κιλά μου επέστρεψαν στο κανονικό τους και εγώ δεν ξανά ένιωσα άγχος γιατί έβαλα σε προτεραιότητα τον εαυτό μου. Τα κιλά μου ήταν τεράστιο θέμα στην Ελλάδα, υπήρχαν σχόλια στα social media όπως ότι έχασα κιλά και είμαι άρρωστη. Δεν είμαι άρρωστη, ήμουν όμως. Τώρα είμαι ξανά υγιής και δε νιώθω άγχος…. Να είστε ευγενικοί αν σας δοθεί η εξουσία, γιατί ήμουν στην άλλη πλευρά και πέρασα δύσκολα".