Σμαράγδα Καρύδη: "Η εικόνα 'η Σμαράγδα γριά και μόνη' με αγχώνει"

22.10.2022
Σμαράγδα Καρύδη: "Η εικόνα 'η Σμαράγδα γριά και μόνη' με αγχώνει"
Η ηθοποιός μίλησε για τη μοναξιά και τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη σε πρόσφατη συνέντευξη της

Η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στο περιοδικό "ΟΚ!", μιλώντας μεταξύ άλλων για τη μοναξιά και σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παντρεύονται και το ανακοίνωσαν στο instagram

Όταν ρωτήθηκε για την εικόνα της "Σμαράγδας μόνη της" και αν αυτή την αγχώνει, εκείνη απάντησε: "Η εικόνα 'η Σμαράγδα γριά και πολύ μόνη' με αγχώνει. Όσο δεν είμαι γριά, δεν με απασχολεί. Δεν είμαι με τον Θοδωρή για να μην είμαι μόνη. Ως μοναχοπαίδι, έχω μάθει να είμαι και μόνη. Αν δεν έχω κάποια στιγμή έναν φίλο εύκαιρο να πάμε για καφέ, δεν θα πάω με τον οποιονδήποτε για να πω ότι θα πάω. Έχω καταφέρει να πηγαίνω σινεμά και θέατρο μόνη μου. Ξέρεις ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα να κάνεις μόνος; Να πας σε ένα εστιατόριο. Είδα πρόσφατα σε ένα ντοκιμαντέρ ότι από τα χρόνια που οι τροφοσυλλέκτες έφερναν ένα σφαχτό, συγκεντρώνονταν όλοι γύρω από την εστία της φωτιάς για να το φάνε. Αυτό πέρασε στο DNA του ανθρώπου ώστε να καθίσουν όλοι μαζί να φάνε, π.χ., το ελάφι.".

Τι κοινό έχει η Σία Κοσιώνη με την Kate Hudson και τη Gisele Bündchen; Κάτι που ίσως ούτε εκείνη έχει εντοπίσει

Σε παλιότερη συνέντευξη της, η Σμαράγδα Καρύδη είχε πει: «Εγώ έχω γίνει πιο ανοιχτός άνθρωπος και λόγω της ηλικίας και λόγω της σχέσης μου με τον Θοδωρή. Ο Θοδωρής μιλάει, δεν έχει καθόλου φοβία της έκθεσης, που εγώ έχω. Με αγχώνει πάρα πολύ η έκθεση. Δεν με έχει ενοχλήσει κάτι που έχει πει. Γιατί να με ενοχλεί; Που το είπε ή που δεν έχει πάρει διαζύγιο ο Θοδωρής; Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να παντρευτώ. Μου έχει τύχει να συγχωρέσω την απιστία, νομίζω δεν θα το έκανα πια».