Cindy Crawford: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα δούλευα ως μοντέλο στα 56 μου»

08.09.2022
Cindy Crawford: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα δούλευα ως μοντέλο στα 56 μου»
«Εξακολουθεί να μου αρέσει αυτό που κάνω. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα δούλευα όπως είμαι σε αυτή τη φάση», παραδέχεται η Cindy Crawford και απολαμβάνει στο έπακρο αυτό τπου της συμβαίνει!

Η Cindy Crawford είναι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένη στα 56 της. Μια καριέρα που ξεκίνησε στα 16 της συνεχίστηκε για τέσσερις δεκαετίες - κάτι που δεν περίμενε ποτέ. Στην δική της εποχή των supermodels, μόλις έφτανες σε μια συγκεκριμένη ηλικία, η βιομηχανία του μόντελινγκ έδινε τη θέση της σε φρέσκα πρόσωπα. Το 2022 όμως, η ηλικία δεν παίζει ρόλο καθώς τα supermodels, συμπεριλαμβανομένων των Crawford, Naomi Campbell, Paulina Porikzova και Heidi Klum, συνεχίζουν και εξελίσουν τις καριέρες τους.

Cindy Crawford: Πώς ξεπέρασε το διαζύγιο με τον Richard Gere και βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο ενός φίλου

Η Crawford συνέκρινε την καριέρα της με αυτή μιας αθλήτριας, λέγοντας στο περιοδικό W: «Είναι μια ικανότητα και γίνεσαι καλύτερη σε αυτό». Γι' αυτό πιστεύει ότι, όπως και οι αθλητές, «αλλάζει η σωματική σου ύπαρξη», κάτι που φέρνει στο τραπέζι ένα νέο σύνολο ταλέντων. «Γνωρίζω ότι δεν φαίνομαι όπως όταν ήμουν 25 ετών, αλλά φέρνω εμπειρία και αυτοπεποίθηση μπροστά στην κάμερα που δεν είχα τότε», πρόσθεσε. «Και εξακολουθεί να μου αρέσει αυτό που κάνω. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα δούλευα όπως είμαι σε αυτή τη φάση».

Η Crawford είναι η μακροβιότερη πρεσβευτής της μάρκας ρολογιών Omega για 27 χρόνια και τώρα συνεργάζεται στις καμπάνιες με την 21χρονη κόρη της Kaia Gerber. Το δίδυμο μητέρας-κόρης μερικές φορές περπατάει ακόμη και στην πασαρέλα μαζί - κάτι που η βιομηχανία της μόδας δεν θα είχε σκεφτεί ποτέ πριν από 20 χρόνια. Η Gerber είχε την τύχη να έχει μέντορα τη μαμά της επειδή εξακολουθεί να εργάζεται ενεργά ως μοντέλο, κάτι που πιθανότατα έκανε μεγάλη διαφορά στη νέα της καριέρα.