Ο George Clooney αποκαλύπτει πώς φωνάζουν την Julia Roberts τα δίδυμα παιδιά του και εκείνη την αλήθεια για το πότε γνωρίστηκαν

07.09.2022
Ο George Clooney αποκαλύπτει πώς φωνάζουν την Julia Roberts τα δίδυμα παιδιά του και εκείνη την αλήθεια για το πότε γνωρίστηκαν
Η απίθανη χημεία μεταξύ της Julia Roberts και του George Clooney είναι εμφανής σε κάθε κοινή τους εμφάνιση, είτε αυτή είναι επί της μεγάλης οθόνης είτε όχι. Με την τελευταία τους ταινία "A Ticket To Paradise" να βγαίνει στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα οι δυο τους δίνουν μια απολαυστική συνέντευξη και αποκαλύπτουν όμορφες, ζουμερές λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

Ενόψει της μεγάλης πρεμιέρας της ταινίας στην οποία συμπρωταγωνιστούν, η Julia Roberts και ο George Clooney μίλησαν στον Kyle Buchanan και τους New York Times και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως αντίθετα με το τι πιστεύει ο πολύς κόσμος, οι δυο τους δεν γνωριζόταν πριν από την πρώτη τους συνεργασία στο "Ocean' s Eleven" (2001) και ότι "οι Clooneys έσωσαν την Roberts από την απόλυτη μοναξιά και απόγνωση" κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης αυτής οι ηθοποιοί περιέγραψαν πώς ήταν η ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Αυστραλία, και συγκεκριμένα στο νησί Hamilton όπου έγινε η αρχή και εν μέσω τρελής καραντίνας λόγω κορονοϊού. Σημειώνεται δε ότι ενώ ο Clooney είχε μαζί του τη σύζυγό του, Amal, και τα παιδιά τους -τουλάχιστον σε εκείνη τη φάση- η Roberts ήταν μόνοι και όταν κάποια στιγμή ήρθαν ο σύζυγός της, Danny Moder και τα τρία τους παιδιά να την επισκεφτούν, έπρεπε να περάσουν 2 εβδομάδες καραντίνα μέχρι να μπορέσουν να συναντηθούν!

Julia Roberts: Απαντά πρώτη φορά για εκείνη την εμφάνιση με την τριχωτή μασχάλη

"Η Julia είχε το σπίτι κάτω από εμάς. Έβγαινα νωρίς κάθε πρωί και τη φώναζα 'Caa-caa', και εκείνη έβγαινε έξω και φώναζε 'Caa-caa'... Και μετά της έφερνα μια κουπα καφέ. Τα παιδιά μου τη φώναζαν Θεία Juju", μοιράστηκε ο 61χρονος σταρ ενώ αμέσως μετά η 54χρονη κολλητή του μίλησε δημόσια για τη βοήθεια που εκείνος και η οικογένειά του της πρόσφεραν εκείνη την εποχή.

"Οι Clooneys με έσωσαν από την απόλυτη μοναξιά και απόγωνση. Ζούσαμε μέσα σε μια γυάλα και αυτή η περίοδος ήταν η μεγαλύτερη που έμεινα μακριά από την οικογένειά μου. Δεν νομίζω ότι έχω περάσει τόσο χρόνο μόνη μου από τότε που ήμουν 25 ετών", πήρε "αμπάριζα" η Julia προσθέτοντας όμως ότι και ο George την είχε "ακούσει" λίγο από την καραντίνα.

"Μόλις πρωτοφτάσαμε στην Αυστραλία και κάναμε καραντίνα τρελαθήκαμε όλοι για λίγο. Θυμάμαι περί την 11η μέρα σκεφτόμουν 'Ποια είμαι; Πού είμαι; Τι είναι αυτό το δωμάτιο από το οποίο δεν βγαίνω ποτέ;'", συνέχισε η Roberts για να αστειευτεί στη συνέχεια ο Clooney λέγοντας "Γι' αυτό εφηύραν το αλκοόλ". "Και τα μπισκότα σοκολάτας" συμπλήρωσε η Julia και καταλάβαμε απόλυτα!

Η ταινία "Ticket To Paradise" που ορίζει την επιστροφή του διδύμου στο rom-com σε μια ηλικία όπου την απολαμβάνουν διαφορετικά (και ίσως περισσότερο) αναμένεται αύριο (8/9/2022). Πρόκειται για την ιστορία δύο πρώην συζύγων που δεν έχουν καθόλου καλές αναμνήσεις από τη σχέση τους (και δεν αντέχουν ο ένας τον άλλο, γενικότερα) οι οποίοι ταξιδεύουν στο Μπαλί για να αποτρέψουν τον γάμο που τους αποκάλυψε ξαφνικά η κόρη τους ότι ετοιμάζει!

Ιδού και το trailer.

Για την ιστορία, πρόκειται για την πέμπτη συνεργασία μεταξύ του Clooney και της Roberts, μετά το Ocean's Eleven του 2001, το Ocean's Twelve του 2004, το Confessions of a Dangerous Mind του 2002 και το Money Monster του 2016.