Πέθανε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συγκινεί το "αντίο" της Μπέσυς Αργυράκη

21.08.2022
Πέθανε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συγκινεί το "αντίο" της Μπέσυς Αργυράκη
Ύστερα από μία σύντομη μάχη με τον καρκίνο, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της 21ης Αυγούστου 2022, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του, τρία παιδιά και μια πλούσια μουσική κληρονομιά.

Η είδηση για τον θάνατο του Ρόμπερτ Γουίλιαμς έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση της πολύ αγαπημένης του φίλης, Μπέσυς Αρυράκη.

"Αντίο αγαπημένε μου,μελωδε της καρδιάς μου,Άγγελε επί της γης...Τώρα θα τραγουδάς από κει ψηλά κι εμείς θα σε ακούμε για πάντα..", γράφει η τραγουδίστρια και ιδού η γλυκιά φωτογραφία τους που μοιράστηκε.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός που ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του '70 ως κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας Poll διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο Μάρτιο, ερευνώντας έντονους πόνους που είχε στο στομάχι. Η κατάσταση, όμως, όπως φάνηκε, δεν είχε επιστροφή!

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών και αφήνει πίσω του τα παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα, και την σύζυγό του, Αμαλία Δημητριάδη.

"Στα 35 μου, που παντρεύτηκα, ήξερα ακριβώς τι θέλω, κι αυτό ήταν η οικογένεια και τα παιδιά. Τα απέκτησα, κι ευχαριστώ τη σύζυγο μου για το μεγάλο δώρο που μου έκανε" είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη.

Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας του ήταν όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 1977 μαζί με τον Πασχάλη, την Μπέσυ Αργυράκη και τη Μαριάννα Τόλη. Το θρυλικό "Μάθημα Σολφέζ" του Γιώργο Χατζηνάσιου είχε φτάσει τότε στην 5η θέση και τραγουδιέται ακόμη και σήμερα.