Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν ξανά και οι πρώτες εικόνες ξεχειλίζουν ευτυχία

21.08.2022
Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν ξανά και οι πρώτες εικόνες ξεχειλίζουν ευτυχία
Έναν μήνα μετά τον ξαφνικό γάμο τους στο Λας Βέγκας, οι Bennifer παντρεύτηκαν ξανά στο σπίτι του γαμπρού στην Georgia, έχοντας, αυτή τη φορά όλους τους δικούς τους ανθρώπους στο πλευρό τους -και τα πέντε παιδιά τους... παρανυμφάκια!

Για τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις έκαναν λόγο οι πληροφορίες που "έτρεχαν" στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες και φαίνεται ότι τα πάντα επιβεβαιώθηκαν. Αν εξαιρέσεις το δυσάρεστο απρόοπτο που έστειλε τη μητέρα του Ben Affleck στο νοσοκομείο την παραμονή του γάμου, όλα τα υπόλοιπα φαίνεται ότι πήγαν... ρολόι και οι διάσημοι ερωτευμένοι παντρεύτηκαν ξανά, προφανώς όπως το ονειρευόταν εδώ και 20 χρόνια!

Στον γάμο των Bennifer υπήρχε dresscode και ήθελε όλους τους παραβρισκόμενους ντυμένους στα λευκά! Οι εικόνες που κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο είναι εντυπωσιακές και παρότι μακρινές δεν κρύβουν τη λατρεία που αναλλάσουν με τα βλέματά τους οι νιόπαντροι, οι οποίοι βγαίνοντας από το κτίριο όπου τελέστηκε ο γάμος είχαν τα 5 παιδιά της (2 δικά της από τον γάμο με τον Marc Anthony και 3 δικά του από τον γάμο με την Jennifer Garner) να τους ακολουθούν, επίσης ντυμένα στα ολόλευκα!

Χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι στυλιστικές λεπτομέρειες, βλέπουμε ότι αυτή τη φορά η JLo διάλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό με κοντά μανίκια, κλειστό λαιμό και άνοιγμα στην πλάτη που αγκάλιαζε το σώμα της με τον πιο κολακευτικό τρόπο, ενώ η φουντωτή ουρά και το τεράστιο πέπλο της έκλεβαν την παράσταση.

Σύμφωνα με την Page Six, μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο επί χρόνια επιστήθιος φίλος του γαμπρού, Matt Damon με τη σύζυγό του, Luciana Baroso ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος για την απουσία του αδελφού του Affleck, Casey.

Νυφούλα ξανά η Jennifer Lopez: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα οι τρεις πρώην σύζυγοι της;

Προς το παρόν, το γλέντι καλά κρατεί στην Georgia κι εμείς περιμένουμε το πρώτο ποστ της νύφης, η οποία τελευταία έχει αναλάβει η ίδια χρέη "PR Manager" του εαυτού της και ενημερώνει η ίδια μέσα από το account της πρώτα και από το site της OnTheJlo αμέσως μετά για όλα όσα της συμβαίνουν, όπως ακριβώς εκείνη επιθυμεί.