Δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από τους μώλωπες που έκανε ο Brad Pitt στην Angelina Jolie

19.08.2022
Δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από τους μώλωπες που έκανε ο Brad Pitt στην Angelina Jolie
Ο καυγάς του πρώην ζευγαριού σε ιδιωτικό σκάφος το 2016 διερευνάται από το FBI

Οι φωτογραφίες από τα τραύματα της Angelina Jolie που φέρεται να προκλήθηκαν σε καυγά με τον πρώην της, Brad Pitt, κατά τη διάρκεια ενός καυγά τον Σεπτέμβριο του 2016 σε ιδιωτικό τζετ, δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υπέβαλε φωτογραφίες με μώλωπες στο χέρι και στον αγκώνα της σε έρευνα του FBI για το περιστατικό που οδήγησε στο τέλος του γάμου τους.

Ο τσακωμός της Angelina Jolie και του Brad Pitt περιγράφεται λεπτομερώς σε εκρηκτικά έγγραφα του FBI

Σύμφωνα με την έκθεση του FBI, η Jolie είπε στους ερευνητές ότι ο Pitt, που έπινε, της ούρλιαξε σε μια τουαλέτα στην πτήση της επιστροφής από τη Νίκαια της Γαλλίας στις ΗΠΑ. Υποστήριξε ότι ο Pitt «την άρπαξε από το κεφάλι», «την άρπαξε από τους ώμους», την κούνησε, την έσπρωξε στον τοίχο του μπάνιου και της φώναζε: «Εσύ είσαι βασιλιάς αυτής της οικογένειας». Δύο από τα ανήλικα παιδιά τους «βρίσκονταν έξω από την πόρτα και έκλαιγαν και ρώτησαν: «Είσαι καλά μαμά;». Ο Pitt φέρεται να φώναξε ως απάντηση, «Όχι, η μαμά δεν είναι καλά. Καταστρέφει αυτή την οικογένεια. Είναι τρελή», ανέφερε η έκθεση.

Σύμφωνα με την Jolie, αυτό το σχόλιο ώθησε ένα από τα παιδιά τους να ανταπαντήσει: «Δεν είναι αυτή, είσαι εσύ», κάτι που είπε ότι εξόργισε τον Pitt. Η ηθοποιός στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι τον είδε να τρέχει προς ένα από τα παιδιά «σαν να επρόκειτο να επιτεθεί», οπότε είπε ότι έβαλε τον Pitt σε ασφυξία, πετώντας τον πίσω και σπρώχνοντάς τον στις καρέκλες πισω τους. Η Jolie ισχυρίστηκε ότι υπέστη τραύματα στην πλάτη και στον αγκώνα της ως αποτέλεσμα και μοιράστηκε μια φωτογραφία του τραυματισμού στον αγκώνα της. Ασπρόμαυρες φωτοτυπίες των φωτογραφιών περιλαμβάνονται στο ρεπορτάζ, καθώς και χειρόγραφες σελίδες που παρείχε η Jolie, φέρεται να είναι από τα παιδιά της, που περιέχουν περιγραφές του περιστατικού.

Η Jolie είπε επίσης ότι ο Pitt συνέχισε να πίνει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ρίχνοντάς της αργότερα μπύρα. Αφού έφτασαν στο Los Angeles, το ζευγάρι φέρεται να είχε μια σωματική διαμάχη και ισχυρίστηκε ότι ο Pitt εμπόδισε εκείνη και τα παιδιά να απομακρυνθούν για 20 λεπτά. Εκτός από την πλάτη και τον αγκώνα της, η έκθεση ανέφερε ότι η Jolie είπε ότι υπέστη επίσης «τραύμα-έγκαυμα» στο αριστερό της χέρι.

Η Jolie είπε στην αναφορά ότι μια γρατσουνιά στον Pitt θα μπορούσε να είχε προκληθεί από εκείνη, αν και πίστευε ότι τον είχε περισσότερο σε κατάσταση πνιγμού. Ο Pitt δεν συνελήφθη ούτε κατηγορήθηκε σε σχέση με το περιστατικό αφού το FBI ολοκλήρωσε την έρευνα τον Νοέμβριο του 2016.