Η Adele λέει ότι έχει «εμμονή» με το σύντροφό της, Rich Paul

17.08.2022
Η Adele λέει ότι έχει «εμμονή» με το σύντροφό της, Rich Paul
«Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ έτσι»

Η Adele νιώθει τυχερή που είναι ερωτευμένη με το σύντροφό της, Rich Paul. Μιλώντας σε νέα της συνέντευξη, η 34χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της, λέγοντας: "Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ έτσι. Έχω εμμονή μαζί του". Όταν ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να ξαναπαντρευτεί μετά το διαζύγιο του πρώην Simon Konecki το 2019 - με τον οποίο έχει τον 9χρονο γιο της, Angelo - η σταρ απάντησε: "Ναι, απολύτως".

Ben Affleck: Τι ήταν αυτό που τον φρίκαρε στο ταξίδι του μέλιτος μαζί με την Jennifer Lopez

"Θέλω σίγουρα περισσότερα παιδιά", εξήγησε η Adele. "Μια σταθερή ζωή με βοηθάει με τη μουσική μου. Αλλά αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι οι εμφανίσεις μου στο Las Vegas".

Τον Φεβρουάριο, η Adele πυροδότησε φήμες αρραβώνων καθώς εθεάθη να φοράει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στο δάχτυλό της ενώ παρευρίσκονταν στα BRIT Awards. Τον ίδιο μήνα, και ενώ βρισκόταν στο "The Graham Norton Show", η τραγουδίστρια απάντησε στις φήμες αρραβώνων όταν ο παρουσιαστής επεσήμανε το τεράστιο διαμάντι που φορούσε. «Δε θα έλεγα ποτέ σε κανέναν αν είμαι ή δεν είμαι αρραβωνιασμένη. Είναι υπέροχο όμως, έτσι δεν είναι;»

Στη συνέντευξή της, η Adele αναφέρθηκε ξανά στις φήμες αρραβώνων, λέγοντας: "Λοιπόν! Λοιπόν, δεν είμαι παντρεμένη. Είμαι απλά ερωτευμένη! Είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ. Δεν έχω αρραβωνιαστεί. Απλώς αγαπώ τα κοσμήματα υψηλής ποιότητας!".