Ο Elton John λέει ότι ο Michael Jackson ήταν «ένα δυσάρεστο άτομο να συναναστραφείς»

15.08.2022
Ο Elton John λέει ότι ο Michael Jackson ήταν «ένα δυσάρεστο άτομο να συναναστραφείς»
Ο τραγουδιστής κάνει αποκαλύψεις στην αυτοβιογραφία του, "Me: Elton John"

Μετά από πάνω από μισό αιώνα μουσικής καριέρας, ο Sir Elton John δεν έχει τίποτα να χάσει μιλώντας με ειλικρίνια για τα συναισθήματά του. Γι' αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η νέα του αυτοβιογραφία, "Me: Elton John", είναι γεμάτη από συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του στη show bussiness. Μεταξύ αυτών των αποκαλύψεων είναι τα σχόλιά του για τον αείμνηστο Michael Jackson, τον οποίο αποκαλεί "ψυχικά άρρωστο, ένα δυσάρεστο άτομο να συναναστραφείς".

"Ήξερα τον Michael από τότε που ήταν 13 ή 14 ετών", γράφει ο John. "Ήταν το πιο αξιολάτρευτο παιδί που μπορούσες να φανταστείς. Αλλά κάποια στιγμή στα χρόνια που μεσολάβησαν, άρχισε να απομονώνεται από τον κόσμο και μακριά από την πραγματικότητα, όπως έκανε ο Elvis Presley".

Ο John αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του Jackson με τα συνταγογραφούμενα φάρμακα: "Ο Θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του με τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, αλλά κάθε φορά τον έβλεπα νομίζοντας ότι ο καημένος είχε χάσει τελείως τα μυαλά του. Δεν το εννοώ με τον ήπιο τρόπο. Ήταν πραγματικά ψυχικά άρρωστος, ένας δυσάρεστος άνθρωπος να συναναστραφείς".

Εγκεφαλικά νεκρή η Anne Heche - Οι δικοί της είναι έτοιμοι να αποσυνδέσουν το μηχάνημα που την κρατά στη ζωή

Τον Ιανουάριο, ο Jackson ήταν το θέμα του "Leaving Neverland", ένα ντοκιμαντέρ της HBO που εξερευνά τις ακατάλληλες σχέσεις του με παιδιά και τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση. Αν και ο John δεν εμβαθύνει σε αυτό, αναφέρεται στην ιδιαίτερη εμμονή του Jackson με τα παιδιά, γράφοντας: "Για οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει καθόλου σε μια παρέα ενηλίκων".