Olivia Newton John: Το συγκινητικό "αντίο" της μοναχοκόρης της, Chloe Lattanzi

09.08.2022
Olivia Newton John: Το συγκινητικό "αντίο" της μοναχοκόρης της, Chloe Lattanzi
Η 36χρονη Chloe αποχαιρετά τη μητέρα της με μία ανάρτηση, χωρίς λόγια, όμως το "αντίο" το έχει πει, ήδη, νωρίτερα.

Η είδηση για τον θάνατο της Olivia Newton John γέμισε με θλίψη τους απανταχού θαυμαστές της και τα socila media γέμισαν με τη μορφή της.

Μεταξύ των αναρτήσεων που αφιερώθηκαν στη μνήμη της, ξεχωρίζουμε σίγουρα αυτή της μοναχοκόρης της, Chloe Lattanzi, η οποία την αποχαιρέτησε με ένα carouzel κοινών τους φωτογραφιών, χωρίς το παραμικρό σχόλιο στη λεζάντα!

Στην ουσία, όμως, η Chloe, είχε αποχαιρετήσει τη μητέρα της τρεις μέρες νωρίτερα με μια άλλη ανάρτηση. "Τη λατρεύω αυτό τη γυναίκα. Η μητέρα μου. Η καλύτερή μου φίλη. @therealonj 💋💕👯‍♀️" διαβάζαμε στη λεζάντα.

Η Chloe είναι η κόρη της Olivia Newton John από τον γάμο της με τον ηθοποιό Matt Lattanzi (1984-1995) και οι δυο τους έχουν μια πολύ πολύ στενή σχέση, ενώ τα τελευταία χρόνια είχαν οργανώσει μαζί μια φάρμα/επιχείρηση όπου καλλιεργούν οργανική κάναβη για θεραπευτικούς σκοπούς.

Μητέρα και κόρη είχαν μια πολύ στενή σχέση ενώ η Olivia Newton John είχε κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να στηρίξει την Chloe στην προσπάθειά της να χτίσει τη δική της καριέρα στο τραγούδι και τον κινηματογράφο. Το 2021, μάλιστα, ηχογράφησαν μαζί το ντουέτο "Window In the Wall".

Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στο The Hollywood Reporter, η σταρ του Grease είχε αποκαλύψει ότι όταν της έστειλαν το τραγούδι αυτό, η κόρη της ήταν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο σκέφτηκε ότι θα ήθελε να το τραγουδήσει.