Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο της Olivia Newton John - Η τελευταία δική της ανάρτηση και το συγκινητικό "αντίο" του John Travolta

09.08.2022
Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο της Olivia Newton John - Η τελευταία δική της ανάρτηση και το συγκινητικό "αντίο" του John Travolta
H Dame Olivia Newton-John δεν είναι πια μαζί μας. Η θρυλική πρωταγωνίστρια του Grease έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ (8/8/2022) έχοντας πολεμήσει γενναία και δημόσια τον καρκίνο του μαστού για πάνω από 30 χρόνια.

Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την υπογραφή του συζύγου της, John Easterling, ο οποίος ανέλαβε να ενημερώσει όλο τον κόσμο για την αβάσταχη απώλειά του.

Μέσα από αυτή την ανάρτηση μάθαμε ότι η εξαιρετικά αγαπητή Olivia Newton-John έφυγε από τη ζωή ειρηνικά στο ράντσο της στη Νότια Καλιφόρνια περιτρυγιρισμένη από συγγενείς και φίλους. Ήταν 73 ετών. Η οικογένεια ζήτησε σεβασμό και απόσταση αυτή τη δύσκολη στιγμή ενώ στο κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα τονίζεται ο ρόλο της Newton-John ως σύμβολο θριάμβων και ελπίδας στο πλαίσιο του 30ετούς αγώνα της εναντίον του καρκίνου του μαστού.

"Η θεραπευτική της έμπνευση και η πρωτοποριακή της εμπειρία με τη φυτική ιατρική συνεχίζεται μέσα από το Olivia Newton-John Foundation Fund, αφιερωμένο στην έρευνα της φυτικής ιατρικής και του καρκίνου", διαβάζουμε στην ανακοίνωση ένω η οικογένεια ζήτησε αντί για λουλούδια, να γίνουν οποιεσδήποτε δωρεές στη μνήμη της στο @onjfoundation

Η μάχη της ηθοποιού με τον καρκίνο ήταν δημόσια από την πρώτη στιγμή. Η πρώτη διάγνωση για καρκίνο του μαστού ήρθε το 1992 και επανήλθε το 2013. Νικήτρια και τις δυο φορές, αλλά το 2017 ο καρκίνος χτύπησε ξανά, ως μετάσταση: όγκος στο ιερό οστό.

Η νέα διάγνωση αφορούσε καρκίνο του μαστού στο 4ο στάδιο με μετάσταση στη σπονδυλική στήλη. Τότε ήταν που η Newton John αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει το ζήτημα με θεραπευτική μαριχουάνα και άλλες φυσικές θεραπείες, σε συνδυασμό με χημειοθεραπείες.

Η τελευταία ανάρτηση της Olivia ήταν πριν από τρεις μέρες και ήταν αφιερωμένη στον συζύγό της και την αγάπη τους.

Τα social media γέμισαν από φωτογραφίες, αναμνήσεις και αφιερώματα στην Olivia Newton John. Από τους πρώτους που θέλησε να την αποχαιρετήσει και δημόσια ήταν ο John Travolta, το έτερόν της ήμισυ στην ταινία θρύλο του 1978, το Grease!

Grease: Ο John Travolta και η Olivia Newton John έγιναν "Danny" και "Sandy" ξανά - Ήταν και οι T-Birds εκεί [photos]

"Λατρεμένη μου Olivia, έκανες τις ζωές όλων μας τόσο καλύτερες. Η επιρροή σου υπήρξε απίστευτη. Σ' αγαπώ τόσο πολύ. Θα βρεθούμε στο μέλλον ξανά και θα είμαστε μαζί ξανά. Δικός σου από την πρώτη στιγμή που σε είδα και για πάντα! Ο Danny σου, ο John σου", γράφει ο Travolt, ο οποίος έχασε τη σύζυγό του, Kelly Preston από καρκίνο του μαστού πριν από 2 χρόνια και συγκινεί πραγματικά.