Ο Ashton Kutcher αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να δει, να ακούσει και να περπατήσει όμως χρειάστηκε να δώσει επιπλέον εξηγήσεις

09.08.2022
Ο Ashton Kutcher αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να δει, να ακούσει και να περπατήσει όμως χρειάστηκε να δώσει επιπλέον εξηγήσεις
Μία συγκολονιστική εξομολόγηση για την υγεία του έκανε στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία συμμετείχε ο Ashton Kutcher, όμως τα πράγματα πήραν τεράστιες διαστάσεις και χρειάστηκε να επανέλθει με διευκρινήσεις.

Για ένα σπάνιο αυτοάνοσο που τον άφησε ανήμπορο να δει, να ακούσει και να περπατήσει μίλησε ο Ashton Kutcher στο πλαίσιο επεισοδίου της σειράς του National Geographic "Running Wild with Bear Grylls: The Challenge" και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους θαυμαστές του.

"Πριν από δύο χρόνια είχα αυτή την παράξενη, σπάνια μορφή αγγειίτιδας, που χτύπησε την όρασή μου, την ακοή μου και όλη μου την ισορροπία", ακούμε τον 44χρονο ηθοποιό στο τρέιλερ της εκπομπής ενώ στη συνέχεια εξήγησε ότι του πήρε έναν ολόκληρο χρόνο να συνέλθει.

Ashton Kutcher: Η απάντησή του στις αποκαλύψεις της Demi Moore ήρθε μέσω Τwitter

"Δεν εκτιμάς πραγματικά κάτι μέχρι να το χάσεις, μέχρι να πεις 'Δεν ξέρω αν καταφέρω να δω ποτέ ξανά... Δεν ξέρω αν καταφέρω να ακούσω ξανά. Δεν ξέρων αν περπατήσω ξανά. Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός", είπε ο Kutcher και, όπως ήταν φυσικό έγινε... χαμός!

Το κλιπ έγινε viral, η αγωνία για την υγεία του κορυφώθηκε και ο ηθοποιός αναγκάστηκε να κάνει μια σημαντική διευκρίνηση μέσω Twitter.

“Πριν γεμίσουμε φήμες ή ό,τι άλλο, ναι, είχα μια σπάνια μορφή αγγειίτιδας πριν από 3 χρόνια (αυτοάνοσο) είχα κάποια προβλήματα στην όραση, την ακοή και την ισορροπία αμέσως μετά. Ανάρρωσα πλήρως. Όλα καλά. Προχωράμε μπροστά. Τα λέμε στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης", είπε ο Ashton και οι θαυμαστές του ηρέμησαν.

Διαζύγιο για Ashton Kutcher και Mila Kunis; Τι απαντούν στην κάμερα οι ίδιοι και το σχόλιο της Rummer Willis [video]

Όσο για την αγγειίτιδα; Σύμφωνα με την Mayo Clinic, πρόκειται για μία φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων που τα κάνει να πρηστούν μειώνοντας το πλάτος της διόδου μέσα από αυτά και προκαλώντας όλα τα παραπάνω προβλήματα!

Περαστικά!