Anne Heche: Θρίλερ με την υγεία της ηθοποιού - Έπεσε σε κώμα μετά από τροχαίο και δίνει μάχη για τη ζωή της

09.08.2022
Anne Heche: Θρίλερ με την υγεία της ηθοποιού - Έπεσε σε κώμα μετά από τροχαίο και δίνει μάχη για τη ζωή της
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει για τρίτη μέρα η Anne Heche η οποία την περασμένη Παρακευή ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στο Λος Άντζελες, όπως αναφέρει εκπρόσωπός της.

Η Anne Heche έπεσε με το αυτοκίνητό της (με μεγάλη ταχύτητα) σε σπίτι στο Λος Άντζελες, το οποίο καταστράφηκε τελείως, ενώ η ιδιοκτήτριά του μόλις και μετά βίας γλίτωσε τα χειρότερα, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ ενώ σήμφωνα με την αστυνομία της πόλης (LAPD) οι υπεύθυνοι περιμένουν την ηθοποιό να συνέλθει (γιατί τα τραύματά της είναι πολύ σοβαρά) -αλλά και τα αποτελέσματα των τοξικογογικών εξετάσεων- ώστε να αποφασιστεί το κατά πόσο μιλάμε για ένα ατύχημα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Παρότι, όμως, οι αρχικές αναφορές μιλούσαν για κάτι όχι σοβαρό, τελικά οι εκπρόσωποι της ηθοποιού επαρέρχονται με πληροφορίες για κρίσιμη κατάσταση. 'Τραυματίστηκε σοβαρά στον πνεύμονα, γεγονός που απαιτεί μηχανικό αερισμό και εγκαύματα που απαιτούν χειρουργική επέμβαση", υποστηρίζει ο εκπρόσωπος για την Heche η οποία βρίσκεται στο Grossman Burn Center.

Η Heche έχει μακρύ δρόμο ανάρρωσης μπροστά της ενώ δεν έχει διαφύγει ακόμη τον κίνδυνο, σύμφωνα με ιατρικές πηγές. Η ηθοποιός έπεσε σε κώμα και οι γιατροί τηρούν μια στάση αναμονής μέχρι να φανεί πώς θα πρέπει να συνεχίσουν.

Σε κάθε περίπτωση να ευχηθούμε περαστικά και περιμένουμε νεότερα.

Η Heche ξεκίνησε την καριέρα της με τη σαπουνόπερα "Another World" όμως ευρύτερα τη γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες "Donnie Brasco," "Six Days Seven Nights," και "Wag the Dog."

Η σχέση της με την Ellen DeGeneres (1997 - 2000) την έφερε στο κέντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ όμως, σύμφωνα με εκείνη, τελικά της έκανε κακό επαγγελματικά.

Τελευταία, η ηθοποιός συμμετέχει σε πολλά projects όμως προς το παρόν προέχει η υγεία της.