Olivia Newton-John: Συγκινούν τα "αντίο" των φίλων της στα social media

10.08.2022
Olivia Newton-John: Συγκινούν τα "αντίο" των φίλων της στα social media
Η είδηση για τον θάνατο της Olivia Newton-John είναι ακόμη νωπή στη σκέψη μας και οι αποχαιρετισμοί στα social media συνεχίζουν να αναρτώνται με μεγάλη αγάπη και θαυμασμό για μια γυναίκα γεμάτη θετική ενέργεια, που αποτέλεσε, όπως φαίνεται, πήγή έμπνευσης για πολλούς. Olivia Newton John: Το συγκινητικό "αντίο" της μοναχοκόρης της, Chloe Lattanzi Ιδού μερικές από της αναρτήσεις διάσημων φίλων της που ξεχωρίσαμε.

Η Michelle Pfeiffer πρωταγωνίστησε στο Grease 2 και δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία της στη θρυλική κινηματογραφική "Sandy" του Grease 1. Την αποχαιρέτησε με αυτό το story.

"Ένα φως προσγειώθηκε σε αυτό τον πλανήτη πριν από 73 χρόνια. Η φωνη της γέμισε τόση χαρά, δεν τη σταμάτησε τίποτα. Το μυαλό της ήταν δυνατό και ηρωικό. Το φως της Olivia θα συνεχίσει να λάμπει και θα χαθεί ποτέ. Ξεκουράσου γλυκιά μου. Ξεκουράσου εν ειρήνη. Είσαι Αγάπη", γράφει στη λεζάντα της η Gloldie Hawn και μοιράζεται στιγμές από τη μοναδική συνύπαρξη επί σκηνής, την ίδιας, της Newton-John μαζί με τις Bette Middler, Meryl Streep, Lilly Tomlin και Cher.

Και η κόρη της, όμως, Kate Hudson, είχε μόνο λόγια αγάπης για την Olivia. "Μετρημένοι στο ένα χέρι είναι οι άνθρωποι που με ενέπνευσαν να κλειστώ στο δωμάτιό μου και να τραγουδάω με πάθος μπροστά από τον καθρέφτη. Μιμούμουν την κάθε της κίνηση και ήλπιζα να πιάσω αυτές τις καθαρές ψιλές νότες της. Τι γλυκό φως ανθρώπου! Υπήρξε έμπνευση για μένα καθώς ονειρευόμουν τις παραστάσεις που με περιμένουν στη ζωή μου. Ευχαριστώ που μοιράστηκες το φως σου με όλο τον κόσμο καθώς επηρέασε και διαμόρφωσε κορίτσια σαν εμένα. Μακάρι όλοι σήμερα να τραγουδήσουμε για την Olivia και να γιορτάσουμε τα θαρραλέα χρόνια της μάχη της. Αγάπη και Φως", γράφει η Kate και με κόμπο στη φωνή τραγουδά έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της.

Με δάκρυα στα μάτια και εμφανή τη συγκίνησή της τραγούδησε στον φακό και η Rita Wilson, η οποία, να θυμίσουμε έχει δώσει τη δική της μάχη με το "θεριό".

"Δεν ξέρω αν έχω γνωρίσει κάποιο πιο γλυκό άνθρωπο", τόνισε με δήλωσή της στο People η 78χρονη Stockard Channing, η θρυλική Rizzo του Grease. "Η Olivia ήταν η ουσία του καλοκαιριού, η λάμψη της, η ζεστασιά της και η χάρη της είναι τα πράγματα που έρχονται αυτόματα στο μυαλό κάθε φορά που τη σκέφτομαι", συνέχισε η ηθοποιός τονίζοντα ότι "θα της λείψει απεριόριστα".

Η Olivia Ηussey, θρυλική "Παναγία" του Franco Zeffirelli αποχαιρέτησε επίσης τη "γλυκιά, κλασάτη, μοναδική Κυρία".

Η Nicole Kidman είπε το "αντίο" της στην αγαπημένη (και συμπατριώτισσα Livvie) από κοινού με τον σύζυγό της, Keith Urban. "H Livvie έφερε το πιο θεϊκό φως στον κόσμο αυτό... Τόση αγάπη, χαρά, έμπνευση και καλοσύνη... Θα είμαστε για πάντα αθεράπευτα αφοσιωμένοι σε σένα ❤️", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού οι φωτογραφίες που μοιράστηκε το διάσημο ζεύγος.

Ένας ακόμη Αυστραλός σταρ δηλώνει συντετριμμένος από την απώλεια αυτή... "Ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια της ζωής μου ήταν που τη γνώρισα. Δεν ήταν μόνο ένας από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που συνάντησα ποτέ, ήταν ένας από τους πιο ανοιχτόκαρδους, γενναιώδορους και αστείους, επίσης. Ένα και μοναδικό το πνεύμα της. Δεν είναι μυστικό ότι η Olivia ήταν το πρώτο καρδιοχτύπι μου. Φιλούσα το πόστερ της κάθε βράδυ πριν να πέσω για ύπνο.", γράφει μεταξύ άλλων ο Hugh Jackman και συγκινεί!

Και ο sir Rod Stewart είπε το δικό του "αντίο" στην "σπουδαία φίλη, Olivia Newton John" της οποίας το μαύρο κολάν του Grease υπήρξε η έμπνευση για την ‘Da ya think I’m Sexy‘ εποχή του, όπως αποκάλυψε.

Η Victoria Principal, η Pamela του θρυλικού Dallas, αποχαιρέτησε επίσης την καλή της φίλη με μία ανάρτηση. "Αγαπημένη Olivia, όμορφη και βαθύτατα ταλαντούχα, με μία καρδιά γεμάτη χαρά και γενναιοδωρία. Υπήρξες ανέκαθεν η επιτομή της αγάπης και του φωτός. Ξεκουράσου τώρα, αγαπημένη φίλη, στην αγκαλιά των αγγέλων. Θα μας λείπεις πάντα", γράφει η ηθοποιός και νιώθουμε έντονη τη συγκίνησή της.

Το δικό της "αντίο" έστειλε και η Brooke Shields με μία κοινή τους φωτογραφία και δυο λόγια αγάπης και θαυμασμού.