Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Η επέτειος και η ανάρτηση της ηθοποιού για τον ένα χρόνο ευτυχισμένου γάμου

08.08.2022
Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Η επέτειος και η ανάρτηση της ηθοποιού για τον ένα χρόνο ευτυχισμένου γάμου

Ένα χρόνο ευτυχισμένου γάμου έκλεισαν χτες η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη του επέτειο μαζί με τα γενέθλια της ηθοποιού. Η τηλεοπτική Δρόσω από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» μοιράστηκε μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την ημέρα του γάμου της στη Σύρο. Το ζευγάρι φαίνεται να κρατιέται χέρι – χέρι και η Δανάη γράφει στη λεζάντα: «Στον Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί, Απαράλλαχτο εσύ κι ένα σπίτι στη θάλασσα».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2021 στην Σύρο και ο γάμος τους ήταν αναμφίβολα το γεγονός του καλοκαιριού.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! αναφέρθηκε στον γάμο του.

Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερη για σένα, αφού παντρεύτηκες με την ηθοποιό Δανάη Μιχαλάκη. Τι είδες σε εκείνη και είπες «θέλω να ζήσω μαζί της για πάντα»;

Πιστεύω στο "για πάντα" και όταν τη γνώρισα αυτό που με έκανε να πιστέψω στο δικό μας "για πάντα", ήταν η καλοσύνη που είδα μέσα της. Πέραν του ότι είναι όμορφη, ένα κορίτσι με τρόπους, που ταίριαξαν τα γούστα μας και, κυρίως, το χιούμορ μας, διέκρινα σε εκείνη μία αθωότητα και μία καλοσύνη, που με έκαναν να την ερωτευτώ και σταδιακά να την αγαπήσω.

Για μένα ιδανική γυναίκα είναι αυτή που αντέχει να είναι ο εαυτός της. Και η Δανάη είναι αυτή η γυναίκα. Και να σου πω κάτι; Παρότι της ήρθε μία έντονη και απότομη επιτυχία, δεν άλλαξε ούτε στο ελάχιστο. Είναι το ίδιο κορίτσι που γνώρισα, με το ίδιο χιούμορ, και αυτό σπανίζει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ