Kim Kardashian - Pete Davidson: Ποιοι είναι οι λόγοι που τους οδήγησαν στον χωρισμό

08.08.2022
Kim Kardashian - Pete Davidson: Ποιοι είναι οι λόγοι που τους οδήγησαν στον χωρισμό
Η εποχή όπου η Kim Kardashian και ο Pete Davidson είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι έφτασε στο τέλος της, γρηγορότερα από όσο νόμίζαν οι περισσότεροι. Για την ιστορία, πάντως, οι φανς της Kim το χάρηκαν πολύ! Δεν τον "πολυγούσταραν" τον "μικρό"!

Η είδηση του χωρισμού έσκασε απότομα την Παρασκευή, με το E! News να αναφέρει ότι, μετά από εννέα ένδοξους μήνες μαζί και ενώ διατηρούσαν «πολύ αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον», η Κim και ο Pete αποφάσισαν να τερματίσουν την σχέση τους.

Ο χωρισμός, ο οποίος ήρθε λίγες μέρες μετά τα αμερικάνικα πρωτοσέλιδα που έγραφαν το πώς η Κim και ο Pete είχαν «ακόμα εμμονή ο ένας με τον άλλον» και ήταν ακόμη και ανοιχτοί στο να κάνουν παιδιά μαζί, άφησε μερικούς fans με ανοιχτό το στόμα. Σύμφωνα με το αρχικό ρεπορτάζ του E News!, φαινόταν ότι το ζευγάρι έπεσε θύμα της πιο κλασικής «καταστροφής» δεσμών διασημοτήτων, δηλαδή των μεγάλων αποστάσεων και των πολυάσχολων προγραμμάτων (η πηγή του E! είπε ότι ο συνδυασμός αυτών ακριβώς των πραγμάτων «δυσκόλεψε πολύ τη διατήρηση της σχέσης τους»).

Ωστόσο, σύμφωνα με ένα πρόσφατο δημοσίευμα από το Page Six, ακούγεται ότι μπορεί να υπήρχαν περισσότερα θέματα μεταξύ της Κim και του Pete.

«Ο Pete είναι 28 και η Κim είναι 41 – είναι απλώς σε πολύ διαφορετικές φάσεις αυτή τη στιγμή», είπε μια πηγή που γνωρίζει το πρώην ζευγάρι, προσθέτοντας ότι οι διαφορές στην προσωπικότητα τους έπαιξαν επίσης ρόλο στον χωρισμό. «Ο Pete είναι εντελώς αυθόρμητος και παρορμητικός και θέλει να πετάξει στη Νέα Υόρκη ή οπουδήποτε αλλού και να πάρει την απόφαση σε μια στιγμή, αλλά η Kim έχει τέσσερα παιδιά και δεν είναι τόσο εύκολο. Πρέπει να επικεντρωθεί στα παιδιά της».

Και, σύμφωνα με την πηγή του Page Six, αυτή η αφοσίωση στα παιδιά έγινε πιο δύσκολη κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Pete, λόγω του πρώην της Kim, Kanye West.

«Όταν η Kim είναι με κάποιον άλλο, ο Kanye μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τα παιδιά. Προσπαθεί να τους χωρίσει και να την κατακτήσει. Δεν μπορεί να την βοηθήσει», εξήγησε η πηγή. «Η Kim είναι μια πραγματικά αφοσιωμένη μητέρα και τα παιδιά της θα είναι πάντα πρώτα για εκείνη. Θέλει και χρειάζεται αρμονία στο σπίτι και στη ζωή της».

Τέλος, η πηγή πρόσθεσε ότι η Kim η οποία είναι παράλληλα πολύ απασχολημένη επαγγελματικά ήταν «εξαντλημένη από αυτή τη σχέση και άλλα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή της».